Engin Alan Nazilli Belediyesi’ni Ziyaret Etti

Engin Alan Nazilli Belediyesi’ni Ziyaret Etti

Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul Milletvekili Engin Alan Nazilli Belediyesi’ni Ziyaret ettiTürk Ocakları Nazilli Şubesi tarafından düzenlenen Türkiye’nin Güvenliği, Terör ve Güvenlik konulu konfera...

Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul Milletvekili Engin Alan Nazilli Belediyesi’ni Ziyaret etti

Türk Ocakları Nazilli Şubesi tarafından düzenlenen Türkiye’nin Güvenliği, Terör ve Güvenlik konulu konferansta konuşmacı olarak katılan Engin Alan konferans öncesi Nazilli Belediyesini ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul Milletvekili Engin Alan, Türk Ocakları Nazilli Şubesi’nin düzenlediği konferansa katılmak için geldiği Nazilli’de Nazilli Belediye’sini ziyaret etti. Alan Parti teşkilatı ve belediye ziyaretleri sonrasında Türk Ocakları Nazilli Şubesi’nin Nazilli Belediyesi Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi Tiyatro Salonunda düzenlediği Terör ve Güvenlik konulu konferansa da konuşmacı olarak katıldı.

İlçeye gelişinde kalabalık bir partili topluluğu tarafından karşılanan Alan, konferans öncesinde Oğuzlar Tekstil ve Kral İncir Fabrikalarını gezerek Nazilli Belediyesine geldi. Belediye girişinde Nazilli Belediyesi Zabıta Ekiplerince selam duruşu ile karşılanan Engin Alan Belediye Başkan Yardımcıları, Daire Müdürleri ile tokalaşarak başkanlık makamına çıktı.

Milletvekili Alan’ı Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın şehir dışında olmasından dolayı yerine vekâlet eden Ziya Aksüt, Alan’ı başkanlık makamında konuk etti. Belediye Başkan Vekili Ziya Aksüt, Alan’ın uzun süre çilehanede kaldıktan sonra, iadeyi itibarla tekrar toplumun arasına ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne dönmüş olmasından dolayı duyduğu mutluluğu belirtti. Türkiye’yi karış karış dolaşarak ülkenin içinde bulunduğu olumsuz koşulları anlatan Alan’ın Nazilli’ye gelmesinden şeref duyduklarını ifade ederek, teşekkür etti.

Milletvekili Engin Alan Nazilli’de olmaktan, kendisine gösterilen ilgi, sevgi ve misafirperverlikten duyduğu mutluluğu dile getirerek “Nazilli Belediye Başkanımız Haluk Alıcık’ında kelimelerle ifade ettiği gibi okumak yaşamak ve yaşlanmak için ideal bir şehirde olmaktan çok büyük gurur ve mutluluk duydum” dedi. Başkanlık Makamında MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak, Başkan Vekili Ziya Aksüt Nazilli MHP İlçe Başkanı Engin Kürşat Özcan, MHP Milletvekili Aday Adayları Ender Vardar ile Deniz Depboylu Meclis Üyeleri ve Partililer ile bir süre sohbet eden Engin Alan Türkiye’nin zor bir dönemden geçtiğini söyledi.

Engin Alan ile yapılan samimi sohbetin ardından Nazilli Belediyesi tarafından hazırlanan uzun yaşam sepeti ve Nazilli’ye özgü hediyeler, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık adına Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Akkaya tarafından verildi.

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ İSTANBUL MİLLETVEKİLİ ENGİN ALAN NAZİLLİ BELEDİYESİ'Nİ ZİYARET ETTİ

engin-alan-nazilli-belediyesi’ni-ziyaret-etti.jpgengin-alan-nazilli-belediyesi’ni-ziyaret-etti-001.jpgengin-alan-nazilli-belediyesi’ni-ziyaret-etti-002.jpgengin-alan-nazilli-belediyesi’ni-ziyaret-etti-003.jpg

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ İSTANBUL MİLLETVEKİLİ ENGİN ALAN NAZİLLİ BELEDİYESİ'Nİ ZİYARET ETTİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.