ENVERÇEVKO Kış Bisikleti kongresine katıldı

ENVERÇEVKO Kış Bisikleti kongresine katıldı

8-11 Şubat 2018 tarihleri arasında Rusya’nın Başkenti Moskova’da düzenlenen WCC 6. Winter Cycling Congress, (6. Kış Bisikleti Kongresi)’ne Türkiye’den Muğla Merkezli Enerji Verimliliği ve Çevre Koruma...

8-11 Şubat 2018 tarihleri arasında Rusya’nın Başkenti Moskova’da düzenlenen WCC 6. Winter Cycling Congress, (6. Kış Bisikleti Kongresi)’ne Türkiye’den Muğla Merkezli Enerji Verimliliği ve Çevre Koruma Derneği (ENVERÇEVKO) Başkanı Feridun Ekmekci konuşmacı olarak davet edildi. Ekmekci, BFE BikeForEurope projesi hakkında sunum yaptı.

ENVERÇEVKO Derneği Başkanı Ekmekci, “Kongre, Rusya Ulaştırma Bakanlığı tarafından destekleniyor ve kongrenin açılışında Ulaştırma Bakan Yardımcısı açılış konuşması yaptı. Kongrede BFE BikeForEurope projemizin sunumunu bisikletli turizm oturumunda sunduk. Bisikletli ulaşım ve bisikletli turizm alanında AB parlamento üyesi milletvekili, ECF Avrupa Bisikletçiler Federasyonu Eurovelo Direktörü Adam Bodor çok sayıda kurumsal temsilcisinin katılımı ile oturum tamamlandı.

Bölgesel tanıtıma destek amacı ile giderken, Muğla Valiliği İl Kültür Turizm Müdürlüğü, Muğla Büyükşehir Belediyesi, Didim Turizm Altyapı Birliği Tanıtım materyallerinden örnekler götürüldü. Ayrcı ENVERÇEVKO olarak proje ortağı olduğumuz Marmaris Bisiklet Rotaları projesinin broşür ve katalogları kongrede dağıtımı yapıldı” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.