Erdem; “Muhalefet Boş Söylemlerle Siyaset Yaparsa...”

Erdem; “Muhalefet Boş Söylemlerle Siyaset Yaparsa...”

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, “Muhalefet partileri boş söylemlerle siyaset yapmaya devam ettiği sürece aziz milletimiz AK Parti’yi desteklemeye devam edecektir” dedi.

- AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, “Muhalefet partileri boş söylemlerle siyaset yapmaya devam ettiği sürece aziz milletimiz AK Parti’yi desteklemeye devam edecektir” dedi.

Son dönemde muhalefet partilerinin Cumhurbaşkanlığı Sarayı üzerinden siyaset üretme yarışına girdiklerini savunan Mehmet Erdem, “Siyaset malzemesi bulamayan muhalefet bu konuyu temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp gündeme getiriyor. Gerek Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlık binaları gerekse hava ulaşımında kullanılan araçlar her şeyden önce şahıslara değil makamlara tahsis edilmiştir. Aziz Milletimizin oylarıyla bu görevlere gelen devlet ricali görevde kaldıkları süre içerisinde bu imkânları görevde kaldıkları süre içerisinde bu imkânları devlete ve millete hizmet yolunda kullanacak bu görevleri devrettiklerinde de yerlerine gelenlere bu emanetleri teslim edeceklerdir. Tüm bu imkânların gerçek sahibi sadece millettir, emanetin kime verileceğine de sadece aziz milletimiz karar verecektir. Milletimizin ve devletimizin itibarını temsil eden hizmet binaları ve araçlar üzerinden tamamen art niyetli polemikler yapılmasının hiç kimseye faydası yoktur” dedi.

“380 SARAYI KİMLERE HEDİYE ETTİLER?”

AK Parti döneminde bu güne kadar başta yargı kurumları olmak üzere bakanlıklar ve birçok kamu kurumu binası için yatırım yapıldığını kaydeden Erdem, “Devletimizin birçok birimi gereğine yakışır hizmet binalarına kavuşmuştur. 2002 öncesindeki hastanelerimizin, okullarımızın, yollarımızın, havaalanlarımızın fiziki şartlarındaki ciddi iyileştirmeler de, Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlık Hizmet Binalarındaki iyileşmeler de Türkiye’nin kalkınmasının doğal sonucudur. Türkiye büyümektedir, ülkemiz dünya çapında hak ettiği yeri hızla almaya başlamışken, temsil ve hizmet imkanlarının da aynı şekilde büyüyüp gelişmesi ve milletimize layık standartlara ulaşması kimseyi rahatsız etmemelidir. Aksine bu gelişmeler hepimiz için gurur kaynağı olmalıdır. 2001 krizinde batan ve TMSF’ye devredilen 21 banka ile o dönemde kamu bankalarının görev zararlarının yükü resmi rakamlara göre 525 milyar TL’dir. 525 milyar TL yaklaşık olarak 380 tane Cumhurbaşkanlığı Sarayı’na tekabül ediyor. Bugün Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın maliyeti üzerinden siyaset yapanlar 380 tane ‘saray’” kimlere, hangi yerli veya yabancı patronlara hediye ettiler? Muhalefet partileri boş söylemlerle siyaset yapmaya devam ettiği sürece aziz milletimiz AK Parti’yi desteklemeye devam edecektir” şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.