Erdem’den “bisikletli şovmen Muharrem” eleştirisi

Erdem’den “bisikletli şovmen Muharrem” eleştirisi

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, 24 Haziran seçimlerinde CHP'nin cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce’ye “Bisikletli şovmen Muharrem” eleştirisinde bulundu.

Miting sırasında gençler tarafından cumhurbaşkanı adayı İnce’ye makam aracı olarak kullanması için üzerinde "Halkın cumhurbaşkanına halkın armağanı" yazan bir bisiklet hediye edildi. Konuşmasını yarıda kesen İnce, hediyeyi kabul edip bisikleti Cumhurbaşkanlığı demirbaşına kaydedeceğini söyledi.

"SEÇİLİRSEM APARTMAN DAİRESİNDE OTURURUM"

Yine İnce katıldığı bir televizyon programında; “Sarayda oturmayacağım. Belki kendi evimde otururum. Ben kendi evime daha doyamadım ki. Apartman dairesinde otururum. Hiç tepeden bakmadan, trafiği çok aksatmadan, 300-500 güvenlik görevlisiyle gezmeden kendi evimde otururum” dedi.

“BİSİKLETLİ ŞOVMEN MUHARREM”

Bu sözlere yanıt AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem’den geldi. İnce’ye şovmen yakıştırması yapan Erdem; “3 dönem TBMM’de Aydın Milletvekili olarak görev yaptım; Muharrem İnce’nin bir kere bile bisikletle TBMM’ye geldiğini görmedim! Milletvekilliğinde bisiklet aklına gelmeyecek; Cumhurbaşkanı Adayı olunca makam aracı bisiklet olacak. Buna kargalar bile güler!” diye konuştu.

“BİSİKLETLE ŞOV YAPARAK CUMHURBAŞKANI OLUNMAZ!"

Muharrem İnce’nin TBMM’de CHP Grup Başkan Vekili iken makam aracı TBMM’ye ait AUDI A6 marka araç kullandığını kaydeden Erdem şunları kaydetti:

“Neden o zaman AUDI A6’yı kullandın? Bisiklet niye kullanmadın? Seçim bölgen Yalova’ya giderken ve diğer illere gezilerinde hep TBMM’nin AUDI’si ile gittin. TBMM’nin akaryakıtını kullandın... Neden kendi imkânlarınla gitmedin? Avrupa’da bazı ülkelerin yöneticileri bisiklet kullanıyor denebilir. O ülkelerin sınırları bizim küçük bir ilimiz kadar... Bisikletle şov yaparak Cumhurbaşkanı olunmaz!"

samsunda-halka-hitap-eden-chpnin-cumhurbaskani-adayi-muharrem-inceye-gencler-tarafindan-makam-araci-olarak-bisiklet-hediye-edild-iha-20180519aw397328-1-t.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum