Erdenay: "Avrupa’nın 1 Numarasıyız"

Erdenay: "Avrupa’nın 1 Numarasıyız"

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Harun Erdenay, "10 takımla Avrupa kupalarında mücadele ediyoruz. Seyircisi, takımları ve organizasyonuyla Avrupa’nın 1 numarası haline gelmiş durumdayız" dedi.Tür...

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Harun Erdenay, "10 takımla Avrupa kupalarında mücadele ediyoruz. Seyircisi, takımları ve organizasyonuyla Avrupa’nın 1 numarası haline gelmiş durumdayız" dedi.

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Harun Erdenay, emeklilik ve sigorta şirketlerinden Metlife ile imzalanan sponsorluk anlaşmasının ardından İHA muhabirine açıklamalarda bulundu. Basketbol Süper Ligi’nin yarın başlayacağını hatırlatan Erdenay, "Cumhurbaşkanlığı kupası çok heyecanlı geçti. Çok kuvvetli bir lige sahibiz. 4 takımımız Euroleague’de, 4 takımımız Eurocup’ta, iki takımımız da FIBA’nın kupasında oynuyor. 10 takımla Avrupa kupalarında mücadele ediyoruz. Bence seyircisi, takımları ve organizasyonuyla Avrupa’nın 1 numarası haline gelmiş durumdayız. Yeni başlayan ligimiz herkese hayırlı olsun. Taraftarlar çok büyük ilgi gösteriyorlar. Her sene sayı artarak gidiyor. Takımlarını desteklemeye geliyorlar. Bunu her zaman centilmence yapmak, genç arkadaşlara örnek olmak çok önemli" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.