Erdoğan'ın kuzeni Cengiz Er'den ‘Özlem Çerçioğlu’ paylaşımı

Erdoğan'ın kuzeni Cengiz Er'den ‘Özlem Çerçioğlu’ paylaşımı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kuzeni gazeteci Cengiz Er’den, Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Başkan Özlem Çerçioğlu hakkında bomba açıklama geldi. Er, “Aaaaa...diye başlayan cümleler kurmak zorunda kalabiliriz. Not edin bunu” dedi.

İçişleri Bakanlığı, 2021’de verdiği soruşturma izniyle, bakanlık müfettişleri, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile aralarında üst düzey bürokratların da bulunduğu 32 belediye çalışanı hakkında ön inceleme raporu hazırlandı. Ancak Çerçioğlu ve şüpheliler Danıştay’a itiraz etti. Bunun üzerine yeni İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, göreve geldikten sonra tekrar soruşturma izni verdi. Bu izin çerçevesinde de yeniden rapor hazırlandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın soruşturma izni ve bu izin çerçevesinde sosyal medya hesabında paylaşımda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kuzeni gazeteci Cengiz Er, “Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Başkan Özlem Çerçioğlu hakkındaki soruşturma eksiksiz yapılabilirse sürpriz isimlerin (Her kesimden gazeteciler, bürokratlar vs...) adını duyabilir, 'Aaaaa...diye başlayan cümleler kurmak zorunda kalabiliriz. Not edin bunu...” dedi.

cengiz-er.jpg

766532.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum