Ergin Ataman: "Mıcov Kusursuz Bir Basketbol Oynadı"

Ergin Ataman: "Mıcov Kusursuz Bir Basketbol Oynadı"

Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, Anadolu Efes karşılaşmasında Sırp oyuncu Vladimir Micov’un kusursuz olduğunu belirtti ve sakar olan Caleb Green ile Eric McCollum’un bu hafta takıma dön...

Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, Anadolu Efes karşılaşmasında Sırp oyuncu Vladimir Micov’un kusursuz olduğunu belirtti ve sakar olan Caleb Green ile Eric McCollum’un bu hafta takıma döneceklerini açıkladı.

Spor Toto Basketbol Ligi’nin 17. haftasında Galatasaray Odeabank, deplasmanda karşılaştığı Anadolu Efes’i 85-78’lik skorla mağlup etti. Mücadele sonrasında düzenlenen basın toplantısında Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman ve genç basketbolcusu Göksenin Köksal açıklamalarda bulundu.

Maçın başından itibaren ciddi bir üstünlük kurduklarını belirten Ergin Ataman, "Maça çok iyi başladık ve bize artı bir güven verdi. Karşılaşmaya başlayan 5’imiz Anadolu Efes’in rotasyonuna büyün üstünlük sağladı. Benchten katkı alamadığımız için ilk yarıda elde ettiğimiz fark eridi. İkinci yarıda Lasme yoruldu, Dorsey’i mecbur kaldığımız için oynattık. Heurtel’i çok iyi durdurduk. Furkan ekstra skor buldu. Hücamda Micov kusursuz bir basketbol oynadı. Takımda iki tane eksiğimiz var; McCollum ve Caleb Green. Onlar da bu hafta içi takıma dönecekler. Onlar da gelince 5-6 kişiyle değil 8-9 kişiyle oynayan Galatasaray olacak. Bu oyun tarzımızla ligdeki şampiyonluk şansımızı devam ettireceğiz" şeklinde konuştu.

Anadolu Efes’in ligin en iyi takımlarından biri olduğunu söyleyen Göksenin Köksal ise, "Zaragoza maçında tahlilsiz bir yenilgi aldık. Anadolu Efes maçına da çok iyi hazırlandık. Çok iyi savunma yaptık. Önümüzde Sassari maçı var. Bizim için gerçekten çok önemli bir maç. Yendiğimiz takdirde Eurocup’ta tur atlayacağız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.