Ergün: “Her Maçı Kazanarak Bu Tepkileri Bastıracağız”

Ergün: “Her Maçı Kazanarak Bu Tepkileri Bastıracağız”

Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün, her maçlarını kazanarak kendilerine gösterilen tepkileri bastırmaları gerektiğini bildiklerini söyledi.

Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün, her maçlarını kazanarak kendilerine gösterilen tepkileri bastırmaları gerektiğini bildiklerini söyledi.

Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında sarı-kırmızılı takım, deplasmanda karşılaştığı Medipol Başakşehir’i 2-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün, “Şampiyonlar Ligi maçlarından sonra zaten bütün lig maçları zor oluyor. Çok uzak bir deplasman. İstemediğimiz bir sonuçla biten bir karşılaşma. Perşembe sabahı buraya döndük ve cumartesi günü maalesef milli maç olduğu için bugün oynamak zorunda kaldık. Başakşehir deplasmanı da çok zor bir maç. Sonuç çok önemli. Milli takım arasına nefesle giriyoruz. Sıralamada da birinci sıradayız ve umarım bu sezon sonuna kadar böyle gider. Kırılma maçı diye görmemek lazım. Henüz ligin başı ama bir tepki oluşmuştu. Biz her maçımızı kazanarak bu tepkileri bastırmak gerektiğini biliyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Çok önemli bir galibiyet oldu” dedi.

“TARAFTARLARIN TEPKİ VERMESİ NORMAL”

Galatasaray tarafının her maçı kazanmayı istediğini ifade eden Ergün, “Geçen seneyi şampiyon kapattık. Şampiyonlar Ligi’nde de iddiamız devam ediyor. Galatasaray taraftarı her maçı kazanmak isteyecektir. Şimdiye kadar da her maçı taraftarımızın istediği şekilde kazanmadığımız için tepki vermeleri normal. Sezonun başı ve değişim var. Yeni oyuncularımız takıma adapte oluyor ve geçiş dönemi yaşanıyor. Ben umut ediyorum ki çalışmalarımızı aynı ciddiyetle devam ettirirsek, bu geçiş dönemini de en az puan kaybı ile atlatıp, yine şampiyonluğun en güçlü adayı olduğumuzu göstereceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.