Erkan Kaararslan İster, Özlem Çerçioğlu Yapar

Erkan Kaararslan İster, Özlem Çerçioğlu Yapar

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun FETÖ’den tutuklu danışmanı Erkan Karaarslan’ın 5 yıllık yasak aşkı Özlem Bayraktaroğlu’nu Aydın’a transfer etmesinin yankıları sürüyor.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun danışmanı, FETÖ'ye finansal destek sağlamaktan tutuklu ve halen Hatay Cezaevi’nde bulunan Erkan Karaarslan'ın, belediyenin stratejik yerlerine yerleştirdiği adamlarının yanı sıra genel sekreter yardımcılığına İstanbul’dan Aydın’a transfer ettiği yasak aşkı Özlem Bayraktaroğlu’nu getirmesi günün konusu oldu.

erkan-karaarslan-007---kopya-005.jpg"FETÖ'nün yerel yönetimler imamı" olarak anılan Karaarslan, cezaevinden Mücahit Doğan’a yazdığı mektupta, Özlem Bayraktar’a her hafta pazartesi günleri çiçek göndermesi ricasında bulunduğu mektubun gazetemizde yayınlanmasının ardından, “Aydın Büyükşehir Belediyesi'nde atamalar bu kritere göre yapılıyor. Bazı kadınların kriterini anladık da erkekler nasıl yükseliyor acaba” sorusu gündeme geldi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun sessizliğini koruduğu atama ile ilgili olarak Antifiravunist isimli sosyal medya kullanıcısı “Erkan bir mektup da erkek çalışanların nasıl yükseldiği konusunda yazsa da bizleri aydınlatsa...” dedi. Çerçioğlu'nun bilbortlara astırdığı, "Halk ister, Büyükşehir yapar' şeklindeki slogana gönderme yapan sosyal medya kullanıcısı, "Erkan Karaarslan ister, Özlem Çerçioğlu yapar" yorumunda bulundu.

anti-6-003.jpg

anti-001.jpg

anti-4-009.jpganti-3-010.jpg

anti-2-010.jpganti-1-009.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.