“Erkan Karaarslan, Adil Öksüz’den Daha Önemli”

“Erkan Karaarslan, Adil Öksüz’den Daha Önemli”

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun FETÖ’ye para aktarmaktan tutuklu danışmanı Erkan Karaarslan’ın, FETÖ'nün önemli isimlerinden biri olan Adil Öksüz’den daha önemli biri olduğu bildirildi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere 101 belediyeden ‘danışmanlık’ ve ‘hülle yoluyla kurdurduğu şirketler’ üzeriden aktarılan paralarla FETÖ terör örgütünü beslediği gerekçesiyle halen tutuklu bulunan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun danışmanı Erkan Karaarslan’ın, FETÖ'nün önemli isimlerinden biri olan FETÖ’cü Adil Öksüz’den daha önemli biri olduğu öne sürüldü.

Erkan Karaarslan’ın Adil Öksüz’den daha önemli biri olduğunu savunan sosyal medya kullanıcısı Antifiravunist, “Erkan Karaarslan'in belediyelere kurmuş olduğu tezgah hala tıkır tıkır işliyor. Milletin parası Terörist Fetullah'a akmaya devam ediyor” dedi.

Bilindiği gibi Adil Öksüz, 15 Temmuz gecesi rehin alınan Genelkurmay Başkanı ile kuvvet komutanlarının olduğu Akıncılar Hava Üssü'nde yakalanmış, çıkarıldığı mahkemede serbest bırakılarak kayıplara karışmıştı.

Antifiravunist’in işte o 12 maddelik paylaşımı:

anti-3-007.jpganti-2-007.jpganti-1-007.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.