Erkan Karaarslan her yerde aranıyor!

Erkan Karaarslan her yerde aranıyor!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun danışmanı, FETÖ belediyeler imamı olarak anılan Erkan Karaarslan göz göre göre serbest bırakıldı. Şimdi her yerde aranıyor. Bu durum “ikinci Adil Öksüz vakası mı” sorusunu gündeme getirdi.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün belediyeler imamı olarak bilinen Erkan Karaarslan, elini kolunu sallaya sallaya, kayıplara karıştı. Başkan Özlem Çerçioğlu’nun danışmanı Karaarslan, 15 Temmuz darbe girişiminden sonra Mersin 7. Ağır Ceza mahkemesince FETÖ’ye finansal destek sağladığı gerekçesiyle tutuklanarak Hatay Cezaevine gönderildi.

13 ay cezaevinde tutulan Karaarslan, 29 Eylül 2017 tarihinde Mersin Büyükşehir Belediyesi FETÖ dosyasından yargılandığı ağır ceza mahkemesindeki duruşmada, “Adli kontrol” şartıyla serbest bırakıldı.

Ne olduysa da ondan sonra oldu. Mersin 7. Ağır Ceza mahkemesi, Mersin Cumhuriyet Savcılığının Erkan Karaslanın tahliyesine yaptığı itirazı kabul ederek, yakalanması emri çıkarttı. Göz göre göre serbest bırakılan Karaarslan şimdi her yerde aranıyor.

İKİNCİ ADİL ÖKSÜZ VAKASI MI?

“Adli kontrol” şartının gereği olarak belirli günlerde en yakın karakola giderek imza atma işlemini de yerine getirmemesi Karaarslan’ın kaçmış olabileceği ihtimalini güçlendirdi. “İkinci Adil Öksüz vakası mı” sorusunu gündeme getiren Aydınlı bürokrat Haşmet Aysan, “Erkan Karaarslan'ın hala yakalanamamış olması akıllara kaçtı mı veya birilerinin yardımı ile kaçırıldı mı şüphesini getiriyor. Erkan Karaarslan'ın yelkenli yatı olduğu ve Kazıklı’da Özlem Çerçioğlu’nun yazlığının bulunduğu marinada bağlı olduğuna dair kamuoyunda uzun süredir konuşuluyordu” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum