Eroğlu; “Teröristlere Silah Göndermek İçin Özel Fabrikalar Kuruldu"

Eroğlu; “Teröristlere Silah Göndermek İçin Özel Fabrikalar Kuruldu"

Orman ve Su İşleri Başkanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, batının terörle mücadelede Türkiye’yi yalnız bıraktığını belirterek; “Teröristlere silah göndermek için özel fabrikalar kuruldu. Ama görüyorsunuz terörist bizi de onları da vuruyor” dedi.

Orman ve Su İşleri Başkanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, batının terörle mücadelede Türkiye’yi yalnız bıraktığını belirterek; “Teröristlere silah göndermek için özel fabrikalar kuruldu. Ama görüyorsunuz terörist bizi de onları da vuruyor” dedi.

Aydın’ın Koçarlı, Çine ve Nazilli ilçesinde toplu temel atma ve açılış törenlerine katılacak olan Bakan Eroğlu, Vali Ömer Faruk Koçak’ı makamında ziyaret etti. Eroğlu’na ziyareti sırasında AK Parti Aydın milletvekilleri Mehmet Erdem, Mustafa Savaş ve Abdurrahman Öz ile AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen eşlik etti.

Aydın’a 215 milyon lira değerindeki 26 ayrı müjdeyle geldiğini ifade eden Bakan Eroğlu, “Geçen geldiğimizde 115 müjdeyle gelmiştik. Bunlarla birlikte Aydın’a 141 müjde vermiş olduk. Bunların maliyeti yaklaşık 2 milyar TL. Yaptıklarımız Aydın için yeterli değil. Zengin turistleri buraya çekmek için bir projemiz var. Master ve uygulama planları hazırlandı, en kısa zamanda bunu hayata geçireceğiz. Aydın’ı tabiat ve doğa turizminin merkezi yapacağız. Zengin turistlerin gelip her turistin en az 10 bin dolar bıraktığı böyle büyük bir projemiz var. Aydın’da bu projeyle birlikte sadece ziraatta, sanayide ve turizmde değil aynı zamanda tabiat turizminde de muazzam bir potansiyeli harekete geçirmiş olacağız” diye konuştu.

"Gelin terörle mücadelede Türkiye’ye destek verin"

Avrupa ülkelerinde son olarak İngiltere’de yaşanan terör saldırılarına değinen Bakan Eroğlu, sözlerine şöyle devam etti: “Terör bizde olunca ‘iyi terörist’, başka ülkede olunca ‘kötü terörist’ oluyor. Biz hep ‘Terörün iyisi kötüsü yoktur’ dedik. Bu teröristler gün gelir batıyı da vurur diye söyledik. Batı, terörle mücadelede bizi yalnız bıraktı. Onların sırtını okşadı, silah verdi, eğitti, onların istihbarat örgütleri eğitim verdi. Teröristlere silah göndermek için özel fabrikalar kuruldu. Ama görüyorsunuz terörist bizi de onları da vuruyor. Terörle mücadelede büyün dünyanın Türkiye’yi desteklemesi lazım, tek yürek olması lazım. İyi terörist, kötü terörist olmaz. Biz diyoruz ki PKK teröristtir, DEAŞ, PYD ve YPG bunlar teröristtir. Birbirlerinden farkı yoktur; gelir sizi de vurur. FETÖ’de en alçak terör örgütüdür. Bakmayın, şuan onlara hoş görünebilir ancak gün gelecek onları da vuracak. Londra’dan önce Fransa’da, Almanya’da, Belçika’da olmadı mı? Biz bunları her zaman yaşıyoruz. Onlarda terörle karşı karşıya kalınca her halde onlarda yaşayacak. Türkiye olarak bütün dünyaya davetimiz; gelin terörle birlikte mücadele edelim, gelin Türkiye’ye destek verin. Bizde size destek verelim. Biz terör örgütünün elemanıdır diye gönderiyoruz, adamı taltif ediyorlar ya. Böyle bir şey olur mu?”

“Hayır cephesi bellidir”

Kendisine Aydın’a özgü incir ve zeytinyağı hediye edilen Erdoğlu, referandumda ‘Evet’ oyu kullanılması çağrısında bulunarak, sözlerini şu şekilde tamamladı: “Güçlü bir Türkiye için efeler diyarı olan Aydın’ın ‘evet’ diyeceğine ben yürekten inanıyorum. Çünkü ‘hayır’cılar cephesi bellidir. Almanya, Hollanda ve Avrupa ‘hayır’ diyor, PKK, FETÖ ve DEAŞ ‘hayır’ diyor. Bu yüzden demokrasinin beşiği olan Aydın’da halkımız ‘evet’ diyecektir”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.