Ertem: “Oyun Disiplini Galibiyeti Getirdi”

Ertem: “Oyun Disiplini Galibiyeti Getirdi”

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor’un teknik direktörü Ahmet Kazım Ertem, Gölbaşıspor maçında yaptıkları oyuncu ve taktiksel değişikliklerin sonuç verdiğini söyledi.

- Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor’un teknik direktörü Ahmet Kazım Ertem, Gölbaşıspor maçında yaptıkları oyuncu ve taktiksel değişikliklerin sonuç verdiğini söyledi.

Rakipleri karşısında maçın başında yedikleri golle adeta 1-0’lık mağlubiyetle başladıklarını ifade eden Ertem, “Oyun disiplininden hiç kopmadan rakibimize karşı mücadele ettik. Futbolcularımızın verdiği mücadeleden memnunuz. Oyun disiplinini korumamız bize galibiyeti getirdi” dedi.

Rakiplerinin golü bulduktan sonra yaklaşık 30 metrede oyun oynadığını anlatan Ertem, “Kapalı savunmayı aşmak bizi zorladı. Rakibimiz 30 metrelik mesafede bizi beklerken, biz 50-60 metrede oyun oynadık. Bu da rakibimizden daha fazla efor sarfetmemize neden oldu. Yaptığımız oyuncu değişiklikleri sonuç verdi. Takımımın oynadığı oyundan memnunum. Oyuncularımı tebrik ediyorum” diye konuştu.

İLK HEDEF ÇANKIRI

Hafta içerisinde oynayacakları Türkiye Kupası’ndaki Çankırıspor maçının hazırlıklarını sürdürdüklerini belirten Ertem, “Çankırıspor maçını da kazanmak istiyoruz. Türkiye Kupası bizim için farklı bir kulvar. Bu kulvarda da ilerlemek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.