Eryüksel: “Süper Lig Seviyesinde Oyunculara Sahip Bir Takım Haline Geldik”

Eryüksel: “Süper Lig Seviyesinde Oyunculara Sahip Bir Takım Haline Geldik”

Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, “Süper Lig’de bu sene dördüncü senemiz ve yavaş yavaş tecrübe kazanmaya başladık. Süper Lig seviyesinde oyunculara sahip bir takım haline geldik. Bu yıl...

Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, “Süper Lig’de bu sene dördüncü senemiz ve yavaş yavaş tecrübe kazanmaya başladık. Süper Lig seviyesinde oyunculara sahip bir takım haline geldik. Bu yıl inşallah bu şekilde devam ederiz” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında Beşiktaş’ın Akhisar Belediyespor’a 2-0 mağlup olmasının ardından Ege temsilcisinin başkanı Hüseyin Eryüksel, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

“BU YIL İNŞALLAH BU ŞEKİLDE DEVAM EDERİZ”

Eryüksel, “Süper Lig’de bu sene dördüncü senemiz ve yavaş yavaş tecrübe kazanmaya başladık. Süper Lig seviyesinde oyunculara sahip bir takım haline geldik. Bu yıl inşallah bu şekilde devam ederiz. İyi bir takım ve teknik heyetimiz var. Çok iyi bir yönetimim ve şehir var. Böyle bir şeye sahip olduğum için Allah’a şükür ediyorum. İnşallah bu şekilde devam eder’’ açıklamasını yaptı.

“BU PARALARLA DEMEK Kİ OLUYOR”

Çok fazla para harcamadan Süper Lig’de iyi bir takım oluşturduklarının ve bu işin sırrının sorulması üzerine Başkan Eryüksel, “Bu paralarla demek ki oluyor. Bu işin sırrını bilmem, iki kişinin bildiği sır değil. Bilsem de söylemem. Demek ki bizim sistemimiz doğru. Bu şekilde inşallah devam ederiz’’ şeklinde yanıtladı.

Hüseyin Eryüksel, bugün Beşiktaş savunmasını zorlayan Hugo Rodallega’yı bonservissiz aldıklarını hatırlatarak, “Biz elmayı tarladan almaya gayret ediyoruz, marketten almıyoruz. Bu konuda da başarılıyız. İnşallah Allah bizi mahcup etmez’’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.