Eşen Cezaevi 2015’de Hizmete Girecek

Eşen Cezaevi 2015’de Hizmete Girecek

2015 yılında hizmete girmesi beklenen Fethiye’nin Eşen mahallesinde yapımı devam eden cezaevi için Seydikemer Belediyesi tarafından yeni yol yapılıyor.

- 2015 yılında hizmete girmesi beklenen Fethiye’nin Eşen mahallesinde yapımı devam eden cezaevi için Seydikemer Belediyesi tarafından yeni yol yapılıyor.

Seydikemer Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce yürütülen çalışmaları Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ali Türkan, Belediye Meclis Üyeleri Ramazan Kaynak ve Mustafa Özmen ile Fen İşleri Müdürü Muammer Acar incelemelerde bulundu. Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, çalışmalar hakkında bilgi verdi. Adalet Bakanlığı tarafından yapılan cezaevi inşaatının bölge ekonomisine hayat katacağını ifade eden Yakup Otgöz, “Eşen Cezaevi yaklaşık 6 ay sonra açılacak. Hizmete girebilmesi için de bu yolun açılması gerekiyor. 800 metresinin imar planı daha önce yapılmış durumda. Kalan bin 200 metrelik kısmında da imar çalışması sürüyor. Bu yolu ulaşıma açıp stabilizesini sererek ulaşıma açacağız” dedi.

EŞEN CEZAEVİ 2015’DE HİZMETE GİRECEK

EŞEN CEZAEVİ 2015’DE HİZMETE GİRECEK

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.