Esenler’de düzenlenen festivalde 5 ton kestane ikram edildi

Esenler’de düzenlenen festivalde 5 ton kestane ikram edildi

Esenler Belediyesi, Dörtyol Meydanı’nda kestane festivali düzenledi. "Kestane kebap, yemesi sevap" sloganıyla düzenlenen festivalde 5 ton kestane vatandaşlara ikram edildi.Esenler Belediyesi, Dörtyol...

Esenler Belediyesi, Dörtyol Meydanı’nda kestane festivali düzenledi. "Kestane kebap, yemesi sevap" sloganıyla düzenlenen festivalde 5 ton kestane vatandaşlara ikram edildi.

Esenler Belediyesi, Dörtyol Meydanı’nda "Esenler’de Kestane Zamanı" sloganıyla Kestane Festivali düzenledi. Bu yıl ikincisi gerçekleştirilen festivale; Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Esenler Kaymakamı Hulusi Şahin, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, AK Parti Esenler İlçe Başkanı Gökhan Taran ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Festival kapsamında soğuk kış günlerinin vazgeçilmez atıştırmalıklarından biri olan közlenmiş kestane için Dörtyol Meydanı’nda 16 adet büyük mangal kuruldu. Bunun yanı sıra meydanın farklı noktalarına konumlandırılan 10 adet kestane arabası ile konuklara ikramda bulunuldu.

Kestaneleri bakanlar ve belediye başkanı ikram etti

Dörtyol Meydanı’nda "Esenler’de Kestane Zamanı" sloganıyla düzenlenen Kestane Festivali’nde konuklara 5 ton kestane dağıtıldı. Bu yıl ikincisi gerçekleştirilen festivalde, mangallarda pişirilen kestaneleri ise Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ve Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu vatandaşlara ikram etti.

Yağmura rağmen festivale akın eden yüzlerce vatandaş, ikram edilen kestanelerden alabilmek için metrelerce kuyruk oluşturdu. Bazı vatandaşlar ellerinde şemsiyelerle sıranın kendisine gelmesini bekledi. Uzun bekleyiş sonunda kestanenin tadına bakan vatandaşlar da memnuniyetlerini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.