Esenyurt’ta Eğitim Atağı Devam Ediyor

Esenyurt’ta Eğitim Atağı Devam Ediyor

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, “Bizler daha iyi bir gelecek istiyorsak, bu geleceğinde temellerini öğrencilerimize destek olarak atmalıyız” dedi.2015-2016 eğitim öğretim yılı başlamasının a...

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, “Bizler daha iyi bir gelecek istiyorsak, bu geleceğinde temellerini öğrencilerimize destek olarak atmalıyız” dedi.

2015-2016 eğitim öğretim yılı başlamasının ardından Esenyurt’ta eğitim atakları ara vermeden tüm hızıyla devam ediyor. Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Dal, Esenyurt ‘ta eğitim veren ve yapımı devam eden okulları dolaşarak eğitim ile ilgili çalışmaları yerinde incelediler.

Esenkent Hasbahçe Restoran’da düzenlenen kahvaltı programı ardından İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız ve Esenyurt protokolü okul ziyaretleri gerçekleştirdi.

“KİTAPLAR DEVLETTEN DEFTERLER BELEDİYEDEN PROJESİ DÜNYAYA ÖRNEK OLDU”

İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız, eğitime yönelik yapılan çalışmalardan bahsederek, “Esenyurt’ta eğitimin gelişmesi için gerekli tüm işlemler kaymakamlığımız ve eğitim gönüllüsü belediye başkanımız tarafından karşılanmış. Hatta, defterler belediyeden projesi bırakın Türkiye’yi dünyaya örnek olan bir projeyi hayata geçirdiği için Belediye Başkanımız Necmi Kadıoğlu’na teşekkür ederim” dedi.

“ÖĞRENCİLERİN GÖREVİ SADECE DERS ÇALIŞMAK”

Okulların eğitim yuvası olduğunu belirten Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, “Okullar eğitim yuvalarıdır. Bu yuvaları hayata geçiren herkese teşekkür ederim. Belediye Başkanımız Necmi Kadıoğlu bu eğitim kurumlarını kendi görevi olmamasına rağmen şu zamana onlarca okullun yapılmasına öncülük etti” diyerek öğrencilerin gelecek için kendilerinin üstüne düşün görevin sadece ders çalışmak olduğunu belirtti.

“EĞİTİM BİZİM HER ZAMAN İLK ÖNCELİĞİMİZ OLDU”

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ise, “Biz, çocuklarımız ve öğrencilerimiz için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. Eğitim bizim her zaman ilk önceliğimiz oldu. Hiçbir zaman kim ne derse desin, lafa söze bakmadan bu zamana kadar okul yapmaya, yaptırmaya ve eğitim projelerini gerçekleştirmeye devam ettik. Bizler daha iyi bir gelecek istiyorsak, bu geleceğinde temellerini öğrencilerimize destek olarak atmalıyız” diyerek her zaman eğitime tam destek vereceğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.