Eşini Bıçaklayıp Kaçtı

Eşini Bıçaklayıp Kaçtı

Manisa’da kendisinden ayrılmak isteyen eşiyle kavga eden adam dehşet saçtı. Resmi nikahlarını kıyan ve kısa bir süre sonra düğünlerini yapmaya hazırlanan genç kadın ayrılmak isteyince eşi tarafından 4...

Manisa’da kendisinden ayrılmak isteyen eşiyle kavga eden adam dehşet saçtı. Resmi nikahlarını kıyan ve kısa bir süre sonra düğünlerini yapmaya hazırlanan genç kadın ayrılmak isteyince eşi tarafından 4 yerinden bıçaklandı.

Olay, Manisa’nın Yunusemre ilçesi Fatih Mahallesi 4901 Sokak’ta saat 12.15 sularında meydana geldi. İddiaya göre, bir süre önce resmi nikah yapan ve kısa süre sonra düğünü olacak çiftler sabah telefonda tartıştı. Tuğba İ.’nin ayrılmak istediğini söylemesi üzerine eşinin baba evine gelen Hasan E., bir süre eşiyle tartıştı. Çıkan kavgada Hasan E. eşi Tuğba İ.’yi 4 yerinden bıçaklayarak olay yerinden kaçtı.

Mahalle sakinlerinin evden gelen gürültüyü polise bildirmesi sonucu olay yerine 112 ekipleri ve 155 ekipleri sevk edildi. Tuğba İ.’nin annesi olay yerinde sinir krizleri geçirirken, eşini bıçaklayan Hasan E.’nin otomobille Saruhanlı istikametine kaçtığı öğrenildi. Polis, Hasan E.’nin peşine düşerken, Tuğba İ. Merkez Efendi Devlet Hastanesinde ameliyata alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.