Eski Başkana Saldırıya Tepki

Eski Başkana Saldırıya Tepki

Kuşadası’nda silahlı saldırıya uğrayan Davutlar eski Belediye Başkanı Adem Tuna Aydın’a sevk edilirken, vatandaşlar saldırıya tepki gösterdi.

- Kuşadası’nda silahlı saldırıya uğrayan Davutlar eski Belediye Başkanı Adem Tuna Aydın’a sevk edilirken, vatandaşlar saldırıya tepki gösterdi.

Davutlar beldesinde Anavatan Partisi'nden iki dönem belediye başkanlığı yapan, halen CHP Kuşadası ilçe başkan yardımcısı görevini yürüten Adem Tuna, park halindeki otomobiline binmek üzereyken uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralandı. Kuşadası Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Adem Tuna, karaciğerindeki sorun ve daha önce kalp ameliyatı geçirip pil takılı olduğu için ilk acil olarak Aydın Adnan Menderes Üniversitesi(ADÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Hayati tehlikesi devam eden Tuna’nın ameliyata alınacağı ancak kalbinde pil takılı olduğu için bu ameliyatın risk taşıdığı kaydedildi.

Tuna’nın silahlı saldırıya uğramasının ardından vatandaşlar hastaneye akın etti. Tuna’nın silahlı saldırıya uğramasının ardından hastaneye gelen CHP Kuşadası ilçe Başkanı Soner Kayalı, Adem Tuna’nın uğradığı saldırının büyük üzüntü yaşattığını belirterek, saldırıyı kınadıklarını söyledi.

SALDIRGANIN KİMLİĞİ TESPİT EDİLDİ

Bu arada, eski başkan Adem Tuna’nın silahlı saldırıya uğramasının ardından Kuşadası polisi geniş çaplı bir operasyon başlattı. Görgü tanıklarının verdiği eşkalden de faydalanan polis ekipleri geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Polisin saldırıyı yapan kişiyi tespit ettiği ve operasyon hazırlığı içinde olduğu bildirildi.

ESKİ BAŞKANA SALDIRIYA TEPKİ

ESKİ BAŞKANA SALDIRIYA TEPKİ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.