Esnafın Başkanından Ak Parti’ye Ziyaret

Esnafın Başkanından Ak Parti’ye Ziyaret

Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği Başkanvekili ve İzmir Bölge Birliği Başkanı Selahattin Hünü, AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican’ı makamında ziyaret etti. Aynı zamanda Türkiye Lokantacılar ve Pas

- Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği Başkanvekili ve İzmir Bölge Birliği Başkanı Selahattin Hünü, AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican’ı makamında ziyaret etti. Aynı zamanda Türkiye Lokantacılar ve Pastacılar Federasyonu Genel Başkanı da olan, AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı ve Halkla İlişkiler Başkanı Aykut Yenice ile AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı ve Ar-Ge Başkanı Köksal Çakıcı’nın da hazır bulunduğu ziyaret oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşti. AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican’ı göreve atandıktan sonra arayıp tebrik ettiğini söyleyen Hünü, bugün de makamında ziyaret etmek istediğini ifade etti. Bülent Delican’ı çok uzun yıllardır tanıdığını belirten Hünü, “Bülent Delican benim çok eski ve kıymetli bir dostumdur. Kendisini çok severim. AK Parti İzmir İl Başkanlığı görevine atanmasından sonra kendisini arayıp tebrik etmiştim. Bugün de makamında ziyaret etmek istedim. Çok kıymetli dostumu bu makamda görmek beni oldukça heyecanlandırdı. Kendisinin bu görevde çok başarılı olacağına olan inancım tamdır. Zaten bugüne kadarki performansı bunun işaretlerini veriyor. Yaptığı icraatlarla AK Parti ailesi ve İzmir için oldukça faydalı olacağına inanıyorum” dedi.

HÜKÜMETE TEŞEKKÜR

6552 Sayılı İş Kanunu İle Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması İle Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırmasına Dair Kanun’un yürürlüğe girmesiyle, kredi borcu olup da yükümlülüklerini yerine getirmediği veya getiremediği için takibe alınan borçlular için yeniden yapılandırma ile ödeme kolaylığının sağlandığını hatırlatan Hünü, kanun kapsamında esnafın borçlarını yapılandıran Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli’ye de teşekkür etti. Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği’ne (TESKOMB) kredi borcu olan ortakların 31 Ekim’e kadar borçlarını yapılandırabileceğini bildiren Hünü, “Kredi borcu 30 Nisan 2014 tarihinden önce kooperatif takibine intikal eden ortaklarımız, 31 Ekim günü mesai bitimine kadar kooperatiflere başvurmaları halinde bu yapılandırmadan faydalanabilecekler. Uygulamayla 91 bin esnafımızın kooperatiflere olan 861 milyon liralık borcunun 400 milyon lira tutan gecikme tutarı silinecek. Kredi borcu olan esnafımızın yüzü güldü. Başta Sayın Bakanımız Nurettin Canikli olmak üzere hükümete çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

AK PARTİ HER ZAMAN ESNAFIN YANINDA

Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği Başkanvekili ve İzmir Bölge Birliği Başkanı Selahattin Hünü’nün ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade eden AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican ise şöyle konuştu: “Uzun yıllardır tanıdığım ve esnafımıza olan hizmetleriyle takdir ettiğim, değerli başkanımız Selahattin Hünü’ye nazik ziyaretinden dolayı çok teşekkür ediyorum. AK Parti, esnaf ve sanatkârımızın her zaman yanındadır ve yanında olmaya da devam edecektir. Çünkü biz biliyoruz ki, esnaf ve sanatkâr demek ekonominin can damarı demek. Esnaf ve sanatkâr demek, köklü bir kültürün mirası olan yardımlaşma ve dayanışma demek. Bu yüzden bu büyük camiayı her zaman destekliyor, bu camianın en önemli temsilcilerinden birisi olan TESKOMB’un kıymetli yöneticisi Selahattin Hünü’yü partimizde ağırlamaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Esnaf camiasının örgütlü güçleri olan odalarımızla ve kooperatiflerimizle yakın işbirliği içerisinde çalışmaya devam edeceğiz.”

ESNAFIN BAŞKANINDAN AK PARTİ’YE ZİYARET

ESNAFIN BAŞKANINDAN AK PARTİ’YE ZİYARET

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.