Eşsiz bir tatil için Ladonya Otel

Eşsiz bir tatil için Ladonya Otel

Ege denizinin en güzel koylarından birinde konumlanmış olan Ladonya Otel Adakule Kuşadası merkeze 4 km, tarihi Efes Antik kentine 25 km, Meryem Ana Evine 27 km uzaklıkta yer almaktadır.

Arabaları ile gelen konuklar için otopark alanı ücretsiz olarak hizmet vermektedir. Yeşilliklerle çevrili, huzur verici bir ortama sahip olan otel ultra her şey dahil konseptiyle hizmet vermektedir.

Odalar ve Konaklama

Konforunuz için her şeyin düşünüldüğü lüks otel odaları 25-30 m2'lik standart odalar veya 35 m2'lik geniş odalardan oluşmaktadır. Konaklamalar 2 veya 3 kişilik olacak şekilde ayarlanmıştır. Odalarda bornoz, havlu, terlik, saç kurutma makinesi, çalışma masası, led TV, dijital kasa, çay kahve seti ve buklet malzemeleri bulunmaktadır.

Hizmetler ve Aktiviteler

Ladonia Otel'de farklı damak zevklerine hitap eden restoranlar bulunmaktadır. Anadolu Restoran'da otantik lezzetleri, La Brise Restoran' da balık lezzetlerini, Milanese Restoran'da İtalyan lezzetlerini, CafeMarine'de atıştırmalık lezzetleri tadabilirsiniz. Lobby Bar veya Silence Bar'da sakin ve sessizliğin tadını çıkararak içkilerinizi yudumlayabilirsiniz. Günün hemen her saati ikram edilen lezzetler, damaklarınızda unutulmaz tatlar bırakacak. Otelin kendine ait plajında, açık veya kapalı havuzlarında yüzme keyfi yaşarken aqua parkta eğlencenin tadına varabilirsiniz. Hamam, sauna ve spada rahatlayabilirsiniz. Masa tenisi, futbol, basketbol, voleybol, tenis, plaj voleybolu, dart, fitness gibi aktivitelerle spor yaparak enerjiyle dolabilirsiniz. Ayrıca kano, pedalo, dalış gibi su sporları, meraklıları için güzel vakit geçirme imkanı sunmaktadır. Tatillerinizi geçirmenin dışında şirket toplantıları ve düğün organizasyonları için de geniş salonlar bulunmaktadır. Bu organizasyonlar için her türlü teknik donanım ve cihazlar da Ladonya Otel tarafından müşterilerine sunulmaktadır.

Erken rezervasyon, balayı ve aile paketleriyle çeşitli fırsatlar sunan Ladonya Otel' in web sayfasından anında fiyat almak ve rezervasyon yapabilmek mümkündür. Eşsiz tatilerin adresi Ladonya Otel hem eğlencenin merkezi Kuşadası'na yakın, hem gürültüden uzak huzurlu bir ortam sunmaktadır. Harika bir atmosferde yeşillikler ve çiçekler içinde rahatlayıp, aktiviteleriyle eğlenerek kafanızı boşaltabileceğiniz Ladonia Hotel Adakule size unutulmaz tatiller yaşatacak. Gelen birçok misafir gibi siz de tatilinizi gülümseyerek hatırlayacak ve tekrar gelmek isteyeceksiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.