Etkileyici Kadınların 10 Özelliği

Etkileyici Kadınların 10 Özelliği

Etkileyici kadınların yaşama dair tutkuları vardır ve özgüven sahibidirler. İşte etkileyici kadınların diğer özellikleri...

Etkileyici olmaya çalışmak ve bu yolda çaba sarf etmek büyük bir hatadır. Çünkü zaten hayatta yaptıklarınız, karakter özellikleriniz, sosyal ilişkileriniz çizi etkileyici ve çekici kılabilir.

İşte etkileyici bir kadının 10 sırrı…

1. Yaşamdaki tutkularıyla dikkat çekerler

Kendine ait tutkuları olan kadından daha güzeli kesinlikle yoktur. Yaşamdan tat alan ve yaşamı iliklerine kadar hisseden kadınlar çok değerlidir ve ilgi çekicidir. Bu tip kadınlarla yatağa girmekten ziyade, sohbet etmek ve onları tanımak istersiniz. Tutkular bir anlamda bulaşıcıdır ve bu nedenle eğer tutkuları olan bir kadınla beraberseniz, siz de yaşama daha sıkı tutunmaya ve yaşamın tadını çıkarmaya başlarsınız.

2. Gerçek yüzlerini sizden saklamazlar

Kadınların makyaj yapmaya hakkı vardır ve bunda yanlış bir taraf olduğunu kimse iddia edemez. Fakat güzel bir kadın, doğal yüzünü makyajın ardına gizleme ihtiyacı hissetmez. Eğer karşınızdaki kadın gerçekten karakter sahibiyse, kendini başkalarına beğendirmek için makyaj yapmaktan ziyade, kendi kendine daha hoş görünmek için makyaj yapar. Bu kadınlar bilir ki, size güzel görünmek gibi bir borçları yoktur ve keyifleri nasıl isterse öyle yaparlar.

etkileyici kadın

3. Dikkat çekmek için ekstra çaba sarf etmezler

Etkileyicive özgüven sahibi bir kadın, diğer insanların arasında dikkat çekmek için ekstra şeyler yapmaz fakat doğal olarak zaten dikkat çekiyordur. Aslında güzel kadınları çekici yapan, çekici olmak için çaba sarfetmiyor oluşlarıdır. Kendilerine güvenleri tamdır ve bu konuda oldukça alçak gönüllüdürler. Kendilerine has gizemli bir havaları vardır; konuşmaları, mimik ve hareketleri özgündür. İşte bu nedenlerden dolayı, güzel bir kadın zaten doğal olarak güzeldir ve bunun dışında hiçbir şeye ihtiyacı yoktur.

4. Nasıl konuşması gerektiğini çok iyi bilirler

Nerede, hangi sıklıkla konuşmasını bilmeyen bir kadından daha fenası yoktur. Zihninden geçenleri zeki bir şekilde aktarmasını bilen ve sözleriyle dikkatinizi hemen çekebilen bir kadın, aslında zekiliğin çok seksi bir şey olduğunu sanırlar size. Evet, gerçekten de zeki bir kadın -dış görünüşüne bakılmaksızın- seksidir ve bu kadınlarla vakit geçirmek oldukça keyiflidir.

kadınlar

5. Bir erkeğe ihtiyacı olduğunu düşünmezler

Bir erkeğe ihtiyacı olmayan kadın, kendine güveni olan kadındır ve kendine güven, güzelliğin temel şartlarından biridir. Bir konuda erkeklerin onayına ihtiyacı olmayan ve desteklenmek zorunda hissetmeyen kadın, özgüven sahibidir ve bu durum, kendini güzel hissetmesine de olanak sağlar. Cidden, kadın olmak bir erkeğe ihtiyaç duymak demek değildir ve güzel bir kadın bu gerçeğin çok ama çok iyi farkındadır.

6. Gizemlidirler

Gizemli kadın denildiğinde akan sular durur. Diğer insanlarla olan ilişkilerini kendine saklayan ve gereksiz yere konuşmayan bir kadın, karşısındaki insan üzerinde bir gizem yaratır ve bu durum onu daha da güzelleştirir. Böyle bir kadınla birlikte olursanız, onun sürprizlerle dolu olduğunu ve her geçen gün onu daha çok sevdiğinizi farkedersiniz.

kadın

7. Bencil olmamakla birlikte size şefkat gösterirler

Bir kadının bencil olmamasından daha güzel bir şey var mıdır? Güzellik, çevresindeki diğer insanları ve aslında diğer canlıları da önemseyen kadınlarda bulunabilecek bir şey. Gerçekten güzel olan bir kadın, sempatik ve şefkatlidir. Seksi kadınların kırdığı kalbinizi, gerçekten güzel olan bir kadın gelir ve şefkatiyle tamir eder. İşte güzellik budur.

8. Yeniliğe açıktırlar

Güzel bir kadın kendisini kısıtlamaz. Yeni fikirlere, yeni mekanlara ve yeni insanlara açıktırlar. Bir takım korkular nedeniyle utangaçlık yaparak yeni şeylere sırtlarını dönmezler; karakterleri gereği korkusuzca farklılıkları denemeyi severler.

kadın

9. Temiz kalabilmiş bir kalpleri vardır

Bilirsiniz, sizin de karşınıza en az bir kere çıkmıştır o kötü kalpli insanlardan. Ruhlarına bulaşmış olan kötülüğü size de yansıtmışlardır ve kalbinizi kırmışlardır. Fakat gerçekten güzel diyebileceğimiz bir kadın, yeni yaptırılmış saçlarından veya giydiği elbiselerden ziyade, size hitap eden ve temizliğiyle dikkat çeken ruhuyla göze çarpar. Seksi kızların, size kalplerini tam anlamıyla açmak gibi bir isteği olmaz çünkü onlar insanlara farklı şekillerde çekici görünmeyi hedeflemektedirler. Gerçekten güzel kadınlar ise, temiz kalpleriyle bir dünyaya bedeldir.

10. Tarif edilemez bir 'şey'

Güzel bir kadının açıklanamayan bir şeyi vardır; eğer birisi size sorarsa 'neden onu bu kadar güzel buluyorsun?' diye, bu soruya cevap veremezsiniz. Başka hiç kimsede görmediğiniz, yalnızca ona özel olan ve sizi mest eden o 'şey' aslında bu kadını güzel yapan şeydir de. Bu tanımsız şey büyük ihtimalle bir gizem olarak kalmaya da devam edecektir ve bu konuda size ısrarla soru soranlara 'onda Tanrı'nın dokunuşu var' demekle yetineceksinizdir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.