Ev Hanımlarının Burun Estetiğine İlgisi Artıyor

Ev Hanımlarının Burun Estetiğine İlgisi Artıyor

Uzun zamandır burun estetiği ameliyatlarını gerçekleştiren Op. Dr. Ümit Filiz, burun estetiği yaptıran kişilerin gelir ve yaş gruplarının değiştiğini söyledi.İnternetin her eve ulaşması, sağlık hizmet...

Uzun zamandır burun estetiği ameliyatlarını gerçekleştiren Op. Dr. Ümit Filiz, burun estetiği yaptıran kişilerin gelir ve yaş gruplarının değiştiğini söyledi.

İnternetin her eve ulaşması, sağlık hizmetinin yaygınlaşması gibi nedenler sayesinde burun estetiği, eskiye göre daha çok tercih edilen bir ameliyat oldu. İzmir’deki ENTO Kulak Burun Boğaz Cerrahi Tıp Merkezi doktorlarından Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op. Dr. Ümit Filiz de, burun estetiği hakkında önemli bilgiler verdi. Estetik yaptıran kişilerin gelir ve yaş gruplarında önemli farklılıklar olduğunu ifade eden Filiz, eskiden burun estetiğini tercih eden kişilerin 25-40 yaş aralığında olduğunu, şimdi ise bu yaş sınırının 17-67 olduğunu belirtti.

Dr. Filiz, artık her gelir grubundan insanın burun ameliyatı olduğunu anlatarak, "Hizmetin yaygınlaşması, internetten herkes tarafından kullanılır olması, ünlü kişilerin burun ameliyatı yaptırması ve bunu medyada duyurmaları burun estetiğine olan talebi artırdığını düşünüyorum. Ev hanımları bazı ihtiyaçlarını kısıp, para biriktirip burun estetiği ameliyatı yaptırıyorlar. Yapılan haberler, reklamlar, burun estetiği olan ünlülerin açıklamaları insanları burun estetiğine yönlendiriyor. Zaten krizlerden bir çok sektör kötü etkilenir. Sağlıkta estetik ameliyatları artarak devam eder" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.