Evde Bakım Ekipleri Yaşlılar Günü’nü Kutladı

Evde Bakım Ekipleri Yaşlılar Günü’nü Kutladı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Gözde Koç, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü etkinlikleri kapsamında ‘Evde Bakım Hizmeti’ verilen aileleri ziyaret etti. Ziyarette, evde bakım hizme...

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Gözde Koç, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü etkinlikleri kapsamında ‘Evde Bakım Hizmeti’ verilen aileleri ziyaret etti. Ziyarette, evde bakım hizmeti verilen vatandaşlara Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün adına çiçek takdiminde bulunuldu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin 65 yaş üzerindeki yardıma ihtiyacı olan vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek amacıyla yürüttüğü ‘Evde Bakım Hizmeti’ vatandaşların yüzünü güldürüyor. Hemşire, diyetisyen ve psikologdan oluşan ‘Evde Bakım Birimi’ çalışanları, vatandaşların “hayır duaları” ile evlerden ayrılıyor. Bu kapsamda 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nde de, vatandaşları yalnız bırakmayan Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Gözde Koç, İş Sağlığı ve Güvenliği Şube Müdürü Fulden Özdemir ve Evde Bakım Birimi personelleriyle ihtiyaç sahibi yaşlıları ziyarette bulunarak sorunlarını dinledi.

Evde bakım hizmetinin kapsamı genişliyor

Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Gözde Koç, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda Yunusemre ve Şehzadeler ilçelerimizde yürüttüğümüz evde bakım hizmetini yılsonuna kadar Saruhanlı ve Turgutlu ilçelerimizde de faaliyete geçireceğiz” dedi. Koç, Evde Bakım Hizmetini il genelinde yaygınlaştırmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.