Evini Kenevir Tarlasına Çevirdi

Evini Kenevir Tarlasına Çevirdi

Aydın’ın İncirliova ilçesinde evini kenevir tarlasına çevirip özel iklimlendirme yaparak uyuşturucu yapımında kullanılan kenevir bitkisi üreten 34 yaşındaki bir kişi, 20 yıllık polisleri bile şaşırttı...

Aydın’ın İncirliova ilçesinde evini kenevir tarlasına çevirip özel iklimlendirme yaparak uyuşturucu yapımında kullanılan kenevir bitkisi üreten 34 yaşındaki bir kişi, 20 yıllık polisleri bile şaşırttı.

Evde yapılan incelemede kenevir yetiştirmek için her türlü iklimsel olanağın elektrik ve elektronik cihazlarla hazırlandığı tespit edildi. Polis tarafından gözaltına alınan A.K. isimli zanlı adliyeye sevk edildi.

Aydın ve Denizli illerinde uyuşturucu satışı yapan A.K. isimli şahsı takibe alan Aydın Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele ve Kaçakçılık Şubesi, İncirliova’da ikamet eden şahsın evini izlemeye aldı. Şahsın evindeki elektrik tüketimini de dikkate alan polis ekipleri evde fabrikayı aratmayacak şekilde elektrik sarfiyatı gerçekleştiğini de belirleyince Cumhuriyet Savcılığı’nın izni ile eve baskın yaptı.

“EV UYUŞTURUCU İMALATHANESİ VE CEPHANELİK GİBİ ÇIKTI”

Eve baskın yapan polis ekipleri karşılaştıkları manzara karşısında adeta şaşırırken, evde uyuşturucu madde yapımında kullanılan düzenek, kenevir bitkisi silah ve çok sayıda mermi ele geçirdi. Evde yapılan incelemede kış şartları olmasına rağmen eve kenevir bitkisi yetiştirmek için fotosel düzeneği kurulduğunu gören polis evde çok miktarda uyuşturucu madde yapımında kullanılan kimyasal madde, silah ve mermi ele geçirdi.

Uyuşturucu madde silah ve mermileri ile gözaltına alınan A.K. ilk sorgusunun ardından Adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.