Evsel Atıklar Miniklerin Elinde Sanata Dönüştü

Evsel Atıklar Miniklerin Elinde Sanata Dönüştü

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 11’inci Tarzan ve Çevre Günleri etkinlikleri kapsamında ’Atıkları Değerlendiriyor; Çevreyi Koruyoruz’ sergisi açıldı. Karton, plastik, cam gibi atık...

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 11’inci Tarzan ve Çevre Günleri etkinlikleri kapsamında ’Atıkları Değerlendiriyor; Çevreyi Koruyoruz’ sergisi açıldı. Karton, plastik, cam gibi atık malzemelerin sanata dönüştüğü sergide, ziyaretçiler ürünleri beğeniyle inceledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 11’inci Tarzan ve Çevre Günleri gerçekleştirilen etkinliklerle devam ediyor. Etkinlikler kapsamında, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Hedef Eğitim Kurumları iş birliğiyle ’Atıkları Değerlendiriyor; Çevreyi Koruyoruz’ sergisi açıldı. Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Fuaye Salonu’nda açılan sergiye Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanları Azmi Açıkdil ve Yaşar Coşkun, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Ertuğrul Yıldırım, şube müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Davetliler serginin açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Hedef Eğitim Kurumları’nda eğitim gören minik öğrenciler tarafından, atık malzemeler kullanılarak yapılan eserleri inceledi. Karton, plastik, cam gibi atık malzemeler kullanılarak yapılan ürünler ziyaretçiler tarafından beğeniyle karşılandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.