Excalıbur Pubg Arena’nın büyük finali 9 Mayıs’ta

Excalıbur Pubg Arena’nın büyük finali 9 Mayıs’ta

Oyunseverlerin merakla takip ettiği Excalibur PUBG Arena'nın finalistleri belli oldu.

Oyunseverlerin merakla takip ettiği Excalibur PUBG Arena'nın finalistleri belli oldu. Oyun ve performans bilgisayarı Casper Excalibur'un 20.000 TL ödül havuzuna sahip PUBG Arena Turnuva finali, 9 Mayıs'ta zafere ulaşmak isteyen takımların zorlu mücadelesi ile gerçekleşecekken, oyunseverleri de birçok sürpriz ve ödüllü yarışma bekliyor.

24 Nisan'da ön elemeleri başlayan ve Türkiye'nin her yerinden 200'ün üzerinde takımın başvurarak yoğun ilgi gösterdiği Excalibur PUBG Arena'da finale yükselen 10 takım, Türkiye'nin en iyileriyle 20.000 TL ödüllü havuzdan pay almak için 9 Mayıs günü saat 13.00'da karşı karşıya geliyor. Turnuva finalinin heyecanını oyun tutkunlarına daha keyifli yansıtmak isteyen Excalibur, canlı yayında birçok sürpriz ve yarışma ile izleyicilere de ödüller hediye edecek.

Finale kalan takımlar belli oldu

200'ün üzerinde takımın başvurarak yoğun ilgi gösterdiği Excalibur PUBG Arena Turnuvası'nın ön elemeleri zorlu mücadelelerle son buldu. Takım ruhunu en iyi yansıtan, sonuca gidebilmek için taktiklere ve yeteneklerine güvenen 4 farklı grubun birinci ve ikincileri, adlarını büyük finalin gerçekleşeceği güne yazdırmayı başardılar. 24-25 Nisan ve 1-2 Mayıs tarihlerinde, Türkiye'nin en iyileri ile büyük finalde 20.000 TL ödül için yarışmak isteyen ekiplerden mutlu sona bir adım daha yaklaşanlar; VALIENTE ESPOR, SKY, ESKİŞEHİRSPOR ESPOR, MEAT GRINDERS, SILENCERS, İZMİR SPOR, IMORTAL, CÜRÜM, EPOCH, OURSPRIME E-SPORTS takımları oldu.

Heyecan 9 Mayıs'ta

Açık elemelerden finale çıkmaya hak kazanan takımlar, 20.000 TL ödül havuzlu turnuva finalinde Türkiye'nin en iyi takımlarıyla karşı karşıya gelecek. 9 Mayıs'taki finale davetli olan 1907 Fenerbahçe, 839 Pizza Locale, Fastpay Wildcats, Kumiho, XFlow ve Other Side takımları ile finale çıkan 10 takımın zorlu mücadelesini Yağız Efe "10000days" Vardarbaş ve Berkay "Vicrains" Yılmazbayhan, oyunseverlere aktaracak. İzleyiciler, Excalibur PUBG Arena final yayınını https://www.twitch.tv/10000days linki üzerinden canlı takip edebilecekler.

Büyük final herkese kazandıracak

9 Mayıs Pazar günü saat 13.00'da gerçekleşecek olan Excalibur PUBG Arena finali katılımcılara ve izleyicilere heyecanlı ve keyifli dakikalar dışında bol ödül ve sürprizler de sunuyor. Birinci takımın 12 bin, 2. takımın 6 bin, 3. takımın ise 2 bin TL kazanacağı turnuvanın finalinde, izleyiciler de ödüllere doyacak. Birçok sürpriz ve ödülün canlı yayında izleyicilere hediye edileceği büyük finalde, oyunseverleri final sonrası After Party heyecanı da saracak.

Oyunseverler After Party'e katılacak

Büyük final sonrasında gerçekleşecek olan After Party etkinliğinde birbirinden bağımsız 100 yarışmacı, Excalibur PUBG Arena'da tozu dumana katacak ve sıralamada ilk üçe giren katılımcılar sürpriz ödüllerin sahibi olacak. After Party etkinliği Twitch üzerinden final maçının oynanmasının ardından duyurulacak. Katılmak isteyenler https://discord.gg/9aghE8sbd6 Discord linki üzerinden After Party I ve After Party II odalarına girerek slotlarını kapacaklar. Katılımcılar hızlı olmak zorunda zira en fazla 100 kişi bu etkinlikte yer alabilecek. Arena kuralları kapsamında gerçekleşecek etkinlik, tek maç üzerinden ve herkesin tek başına olacağı bir mücadele ile son bulacak.

Excalibur PUBG Arena Final Yayını: https://www.twitch.tv/10000days

Excalibur PUBG Arena After Party Discord Linki: https://discord.gg/9aghE8sbd6

Excalibur PUBG Arena'da Final Heyecanı: https://www.youtube.com/watch?v=V9-uc00ONHE

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.