Eyüp Belediyesi kültür politikasını genişletiyor

Eyüp Belediyesi kültür politikasını genişletiyor

Eyüp Belediyesi, Eyüp kültürüne yön vermek için kültür sanat alanında tanınmış isimlerle toplantı düzenledi. Toplantıdan kültür politikalarının oluşumunda etkin rol oynayacak kararların çıkması hedefl...

Eyüp Belediyesi, Eyüp kültürüne yön vermek için kültür sanat alanında tanınmış isimlerle toplantı düzenledi. Toplantıdan kültür politikalarının oluşumunda etkin rol oynayacak kararların çıkması hedefleniyor.

Eyüp Belediyesi kültür politikaları çalışmaları kapsamında Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın önderliğinde bir toplantı düzenledi. Sivil Toplum Kuruluşu liderleri, yazarlar, gazeteciler ve kültür sanat camiasından tanınmış isimlerin katıldığı toplantıda Eyüp Belediyesi’nin geçmiş ve gelecek kültür politikası masaya yatırıldı.

"İstişare edeceğiz"

Toplantıda söz alan katılımcılar kültür-sanat alanındaki çalışmaları zenginleştirmek adına önerilerde bulundu. Eyüp’te kültür politikalarının oluşumunda etkin rol oynayacak olan toplantı hakkında konuşan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın toplantıda yenileşmenin konuşulacağını söyledi.

Her kesimden görüşe yer vereceklerini ifade eden Aydın şöyle konuştu: "Eyüp Belediyesi’nin üç yıllık kültür politika ve uygulamalarını gözden geçireceğiz. Ayrıca bundan sonraki süreçte de bu politikalarımızı nasıl kuvvetlendirebiliriz, nasıl daha yeni uygulamalar, yeni açılımlar, yeni perspektifler kazandırabiliriz, nasıl daha reel uygulamalarla yürüyüşümüzü devam ettirebiliriz işin özü esasında bu. Bu konuları istişare edeceğiz. İlçemizin çok önemli sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri burada, kültür sanat adamlarımız burada, il kültür müdürümüz burada, gazeteciler ve basından arkadaşlarımız var, kültür sanat editörlerimiz var. Dolayısıyla kültür sanat camiasında söz söyleyecek yetkideki arkadaşlarımızla bir araya geldik, istişare yapacağız."

Toplantıdan faydalı sonuçlar almayı hedeflediklerini de sözlerine ekleyen Başkan Aydın kültürün gelecek nesillere aktarılması konusuna da dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.