Eyüpsultan’a yatay mimariyi esas alan projeler geliyor

Eyüpsultan’a yatay mimariyi esas alan projeler geliyor

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın’ın konuk olduğu ve sosyal medya üzerinden gelen soruları cevaplandırdığı bir programda, kentsel dönüşümle ilgili açıklamalarda bulundu.Eyüpsultan Belediye Başka...

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın’ın konuk olduğu ve sosyal medya üzerinden gelen soruları cevaplandırdığı bir programda, kentsel dönüşümle ilgili açıklamalarda bulundu.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, “Belki biri bin defa konuşarak ve tartışarak bütün ihtimalleri göz önünde bulundurarak yürümeye çalışıyoruz. Biraz yavaş gidiyoruz ama emin adımlarla gidiyoruz. Vatandaşlarımızı mağdur etmeden onların memnun kalacakları bir yöntem izlemeye çalışıyoruz” dedi.

“Yatay mimariyi esas alan proje”

“Akşemsettin ve Yeşilpınar’daki riskli alan ilan edilen bölgede inşallah kısa bir süre sonra KİPTAŞ ofis açarak, vatandaşlarımıza yapılacak olan projeyi tanıtmaya başlayacaklar. Hangi şartlarda nasıl bir dönüşüm olacak, nasıl bir proje gerçekleşecek? Onu anlatacaklar” diyen Başkan Remzi Aydın, “Geçen gün bize projeyi sundular. Gerçekten yatay mimariyi esas alan son derece nitelikli, insanca bir yaşamı öngören, mekanlarıyla, diğer sosyal alanlarıyla, orada yaşayan vatandaşlarımıza yaşam alanı sağlayacak bir proje geliştirmiş KİPTAŞ, ben çok beğendim gerçekten” dedi.

Remzi Aydın, “Biz de hep beraber vatandaşlarımızla birlikte bir araya geleceğiz. Projenin tanıtımına başlayacağız, hayırlı olsun diyorum. Güzel bir çalışma olacağını düşünüyorum. İnşallah yakında detaylı bir şekilde çalışmalar anlatıldığında ve gösterildiğinde bir süreç başlamış olur” dedi.

Başkan Remzi Aydın, “Akabinde de Karadolap’ta ve İslambey’de de projelerimizi, çalışmalarımızı açıklayacağız ve başlatacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.