Eyüpsultan’da “Anadolu’nun Dile Gelmiş Fotoğrafları” sergisi

Eyüpsultan’da “Anadolu’nun Dile Gelmiş Fotoğrafları” sergisi

Fotoğraf sanatçısı Fatih Çam’ın“Anadolu’nun Dile Gelmiş Fotoğrafları”sergisi Eyüpsultan’da sanatseverle buluştu.Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, fotoğraf sanatçısı Fatih Çam’ın “Anadolu’nun Di...

Fotoğraf sanatçısı Fatih Çam’ın“Anadolu’nun Dile Gelmiş Fotoğrafları”sergisi Eyüpsultan’da sanatseverle buluştu.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, fotoğraf sanatçısı Fatih Çam’ın “Anadolu’nun Dile Gelmiş Fotoğrafları”sergisinin açılışını yaptı. Eyüpsultan Belediyesi Fuaye Salonu’ndaki serginin açılışına AK Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Süleyman Aykaç, fotoğraf sanatçısı Çam ile çok sayıda öğrenci ve vatandaş katıldı.

Açılışta yaptığı konuşmada Başkan Remzi Aydın serginin 20 yıllık bir çalışma neticesi gerçekleştiğini vurgulayarak, “Sanatsal olarak çok büyük emeğin sergilenmesi anlamında önemli bir çalışma. Buna Belediyemizin ev sahipliği yapması da ayrıca bir mutluluk kaynağı. Sergide, Anadolu’da yaşamdan kesitler yer alıyor.

Aralarında fotoğraf sanatının kendine has kurgularıyla oluşturulmuş çalışmalar da var. Umarım bu sergiler desteklerle kuvvetlenir, gelişir ve bereketlenir. İnşallah başka zaman ve mekanlarda bu sergilerimizi arttırırız. Sanatçımızı tebrik ediyorum” dedi.

Kareler “Deklanşiir” adlı eserden seçildi

Sergide, Adıyamanlı fotoğraf sanatçısı Çam’ın 20 yıllık çalışmalarının derlendiği “Deklanşiir”adlı eserden seçilen fotoğraflar sergileniyor.

Sergiyle; Anadolu’nun birçok mahrem kalmış güzelliğini fotoğraf kareleriyle tüm Türkiye’ye ulaştırmaya çalışan Çam, yine Anadolu’nun insana işlemiş ruhunu, betonlaşmaya isyan eden çığlığını duyurmaya çalışıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.