Ezgi-Murat Çiftinin Mutlu Günü

Ezgi-Murat Çiftinin Mutlu Günü

Alevi Kültür Derneği Aydın Şube Başkanı Veli Akkan, kızı Ezgi Akkan’ı, Murat Özbalaban ile yeni bir yaşama uğurladı.

Günen-Veli Akkan çiftinin öğretmen kızı Ezgi ile Emine-İlker Özbalaban çiftinin öğretmen oğlu Murat, Granddor Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen muhteşem bir düğün töreniyle dünya evine girdiler.

Alevi Kültür Derneği Aydın Şube Başkanı Veli Akkan ve eşi Günen Hanımın konuklarla tek tek ilgilendiği düğün töreninde kendilerini yalnız bırakmayan davetlilere teşekkür etti.

İstanbul’da öğretmenlik yapan Ezgi-Murat çiftinin düğün törenine; CHP Aydın İl Başkanı Bayram İnci, CHP Kadın Kolları üyeleri, CHP Tekirdağ Kadın Kolları Başkanı Fatma Ormancı, Efeler Kent Konseyi Başkanı Dr. Tuncay Erdemir, Alevi Bektaşi Kültür Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Ali Haydar Yetim, Hacı Bektaşı Veli Anadolu Kültür Vakfı Başkanı Dr. Rıza Akdeniz, AKD Köşk ve Söke başkan ve yöneticileri ile Akkan ve Özbalaban ailelerinin yakınları hazır bulundu. 

Genç çiftin heyecanı ve mutlulukları gözlerinden okunurken, tüm davetliler gecenin geç saatlerine kadar eğlenerek Akkan ve Özbalaban ailelerinin mutluluklarına ortak oldu.

ezgi-murat-ciftinin-mutlu-gunu.JPGezgi-murat-ciftinin-mutlu-gunu-001.JPGezgi-murat-ciftinin-mutlu-gunu-002.JPGezgi-murat-ciftinin-mutlu-gunu-003.JPG

ezgi-murat-(10).jpgezgi-murat-(12).jpgezgi-murat-(13).jpgezgi-murat-(15).jpg

ezgi-murat-(4).jpg

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.