Farklı Tasarımdaki Totem Led Ekran Modelleri

Farklı Tasarımdaki Totem Led Ekran Modelleri

Teknolojinin gelişmesi ile birlikte hayatlarımıza giren totem led ekran modelleri, son dönemde çok ciddi farklılıklar göstermeye başladı.

Totem Led Ekran Çeşitleri Nelerdir?

Ülkemizde, birçok farklı bölgede totem led ekran kullanımı görülmektedir. Nüfusun artması ile birlikte daha fazla insana ulaşmak ve bu sayede gelir düzeyini arttırmak mümkün olduğundan büyük firmalar reklamlara çok daha fazla bütçe ayırıyor. Bu bütçelerinden bir kısmını en iyi şekilde değerlendirmek isteyen kişiler de totem led ekranlara başvurularını yaparak buralara reklamlarını veriyorlar. Bu led ekran modelleri de kendi içerisinde gruplara ayrılıyor. Piksel aralıklarına göre farklılık gösterebilen ekranlar, yüksekliği, ayak sayısı ve ekran ebatları yönünden de farklılık gösterebilir.

Totem Led Ekran Ebatları Nelerdir?

Totem led ekranların satın alınması işleminde ebatlar son derece önem taşımaktadır. İnsanlar, alabilecekleri kadar büyük bir led ekran satın alarak bu sayede en iyi reklam hizmetini sunmayı ister. Ekranların ebatları ne kadar büyük olursa o kadar uzaktan net bir biçimde görülmeye başlanacaktır. Bunun için de piksel aralığı değiştirilmeden ışıkların ekrana uygulanması gerekir. Bu işlem sayesinde ebatlar ne kadar artarsa artsın kişilerin alacakları görüntü kalitesinde azalma olmayacaktır. Genel olarak belediyeler, büyük firmalar, araştırma merkezleri ve devlete bağlı kurumlar tarafından sipariş edilen bu ürünlerde ebat sınırlaması yer almamaktadır. Totem led ekran siparişi verilirken kişiler istedikleri ebatlarda siparişlerini verebilirler.

Tek Ayaklı Modeller

Totem led ekranlar, “T” harfine benzeyen ürünlerdir ve bu doğrultuda tek ayak üzerine kurulurlar. Günümüzde sipariş verilen bu ürünlerin %90’ı bu özelliğe sahiptir. İlk etapta bakıldığında bu tarz led ekran modellerinin yeteri kadar sağlam olmadığı düşünülür. Ancak çelik profiller kullanılarak hazırlanan kasa kısmı sayesinde bu led ekranlar son derece güvenli bir biçimde hizmet vermeye devam ederler. Yüksekliği oldukça fazla olduğundan farklı bir cismin çarpması gibi durumlar da çok fazla görülmemektedir.

Çift Ayaklı Modeller

Bu tarz led ekranlarda çift ayaklı modeller de son dönemde üretilmeye başlanmıştır. Genelde çok büyük ebatlarda yapılan ekranlarda güvenlik amacıyla çift ayak kullanılır. Çift ayağın kullanılması ile birlikte ayaklara gelen basınç iki eşit parçaya aktarılır ve böylece daha kolay bir biçimde taşınır. Bu tarzda bir işlem gerçekleştiğinde maliyet artıyor olsa da çok daha güvenli bir alışveriş gerçekleşmiş olacaktır. Herhangi bir sebepten dolayı çok büyük ebatlardaki totem led ekran modellerinin devrilmesi, hem cal hem de mal kaybı anlamına gelmektedir.

Farklı Modellerin Siparişi Nasıl Verilir?

Led ekranların siparişleri artık internet üzerinden gerçekleştirilmektedir. Tabi ki müşteriler istediklerinde üretim merkezlerine ya da ofislere ulaşım sağlayabilirler. Ancak internet sitelerinden sipariş son derece kolay olacaktır. Fenova firmasının internet sitesi üzerinden siparişlerini vermeyi düşünen kişiler, siteye girdikten sonra onlarca farklı ürünü incelemeye başlayabilirler. Bunların sonrasında aradıkları ürünü bulduktan sonra şirket ile iletişime geçerek siparişler tamamlanmaktadır. Şirketin tüm iletişim bilgileri site içerisinde gösterilmektedir.

Büyük ebatlarıyla dikkat çeken led ekran modelleri, son dönemin en gözde reklam araçları arasında yer alırken çok uygun fiyatlar ile birlikte profesyonel firmalara yaptırılabilmektedir. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.