Fatih Projesinin Kodlama Kampı Manisa’da yapılacak

Fatih Projesinin Kodlama Kampı Manisa’da yapılacak

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen Fatih Projesi Kodlama Kampı 11-13 Mayıs tarihlerinde 30 ilden 120 öğrenci ve 80 öğretmenin katılımıyla Manisa’da yapılacak.Fatih Projesi kapsamında, Milli E...

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen Fatih Projesi Kodlama Kampı 11-13 Mayıs tarihlerinde 30 ilden 120 öğrenci ve 80 öğretmenin katılımıyla Manisa’da yapılacak.

Fatih Projesi kapsamında, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından sağlanan imkanlarla, öğrencilerin geleceğe hazırlanması ve 21. yüzyıl becerileri kazanmaları için öğrencilerin yenilikçi, algoritmik ve bilgi işlemsel düşünmelerine katkı sağlayacak şekilde, başarılı öğrenci ve öğretmenlerin bir araya getirilerek deneyimlerinin paylaşılması, iyi örneklerin çoğaltılması ve öğrencilere çeşitli yönlendirici eğitimlerin verilmesi amacıyla, Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından 11-13 Mayıs 2018 tarihlerinde, Manisa Anemon Otel’de ’Fatih Projesi Kodlama Kampı’ etkinlikleri düzenlenecek.

Kampın açılışı 11 Mayıs Cuma Günü saat: 09.00’da, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Manisa Vali Yardımcısı H. Volkan Köksal, Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürü Bilal Tırnakçı, Bahçeşehir Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Şirin Karadeniz, akademisyenler, 30 ilden 120 öğrenci ve 80 öğretmenin katılımıyla yapılacak.

Yapılacak açılışın ardından 12.20-13.30 saatleri arasında, katılımcı 30 ilin stant çalışmaları sergilenecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.