Feci kazanın yıldönümünde hafızlar hocalarını dualarla yad etti

Feci kazanın yıldönümünde hafızlar hocalarını dualarla yad etti

Aydın-Umurlu Mahallesi’nde bulunan Diyanet İşleri Başkanlığı’na ait Eğitim Merkezi ve Bölge Yatılı Kur’an Kursu önünde 13 Aralık 2010 günü trenin altında kalarak hayatını kaybeden hocalar öğrencileri...

Aydın-Umurlu Mahallesi’nde bulunan Diyanet İşleri Başkanlığı’na ait Eğitim Merkezi ve Bölge Yatılı Kur’an Kursu önünde 13 Aralık 2010 günü trenin altında kalarak hayatını kaybeden hocalar öğrencileri tarafından dualarla anıldı. Kazanın 7. yılında olayın meydana geldiği Kur’an Kursu’nda hafızlar hatim indirip hocalarının ruhuna dua ettiler.

7 yıl önce yağmurlu ve soğuk bir günde mesailerini tamamlayan Diyanet İşleri Başkanlığı’na ait Eğitim Merkezi ve Bölge Yatılı Kur’an Kursu’nun kurucu Müdürü Gazi Yıldırım, Murat Maraşlı İzzet Yılmaz ve Nurettin Aktekin’i taşıyan otomobil Aydın’a dönerken Aydın-Denizli seferi yapan trenin altında kalmış ve kazada 4 kişi hayatını kaybetmişti.

Gece hatim okuyan Gazi Yıldırım’ın öğrencileri gündüz de Nazilli Uzuncam Mahallesi’nde bulunan kabrinin başına gidip burada dua ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.