Fenerbahçe - Beşiktaş Sompo Japan maçının Ardından

Fenerbahçe - Beşiktaş Sompo Japan maçının Ardından

Spor Toto Basketbol Ligi’nin 8. haftasında Beşiktaş Sompo Japan, Fenerbahçe’ye 76-91’lik skorla mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında her iki takımın antrenörleri müsabakayı değer...

Spor Toto Basketbol Ligi’nin 8. haftasında Beşiktaş Sompo Japan, Fenerbahçe’ye 76-91’lik skorla mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında her iki takımın antrenörleri müsabakayı değerlendirdi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Fenerbahçe Baş Antrenörü Zeljko Obradovic, "Peş peşe oynanan maçların ardından çok fazla hazırlanacak vaktimiz olmadı. Çok fazla da sakat oyuncumuz var. Sadece 3 tane uzun oyuncuyla oynayabildik maçı. İlk çeyrekte Vesely’nin faulünden dolayı sıkıntı yaşadık. Farklı bir rotasyon kullanmamız gerekti. Ömer’in performansından dolayı çok memnunum bugün. Çok daha fazlasını yapabilir şu an yeterli değil tabii ki. Çok yetenekli bir oyuncu bunun farkına varırsa daha çok katkı verir. 17 yaşındaki bir çocuk diğerlerinden daha fazla süre alıyorsa burada önemli bir şey var demektir. Genel olarak iyi oynadığımızı düşünüyorum ve topu iyi kullandık. Kendi oyuncularımı ve Beşiktaş’ı tebrik ediyorum ama ben maçların seyircisiz oynanmasına karşıyım. Bu maçları onlar için oynuyoruz. Böyle cezalar verilmemeli, farklı çözümlere gidilmeli" dedi.

Sarı-lacivertli takımın genç oyuncusu Ömer Faruk ise maça çok iyi başladıklarını ifade ederek, "Bugün iyi bir takım oyunu ortaya koyarak kazandık ve bu maçı kazanacağımızı maçtan önce biliyorduk" dedi.

BEŞİKTAŞ CEPHESİ

Siyah-beyazlı baş antrenör Yağızer Uluğ ise, "Maçı dikte eden ve haklı bir galibiyet alan Fenerbahçe’yi kutluyorum. Bu seviyede zor bir maç için yeterli direnci gösteremedik. Defansta rakibimize karşı iyi oynamadık. Dolayısıyla oyunun hiçbir anında oyuna ortak olamadık. En kısa sürede tempomuzu ve sertliğimizi artırıp, kendi hedeflerimiz doğrultusunda toparlanmalıyız" değerlendirmesini yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.