Fenerbahçe, Dinamo Zagreb maçı hazırlıklarına başladı

Fenerbahçe, Dinamo Zagreb maçı hazırlıklarına başladı

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi D Grubu ilk maçında, 20 Eylül Perşembe günü deplasmanda Hırvatistan temsilcisi Dinamo Zagreb ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından yaptığı antrenma...

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi D Grubu ilk maçında, 20 Eylül Perşembe günü deplasmanda Hırvatistan temsilcisi Dinamo Zagreb ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından yaptığı antrenmanla başladı.

Teknik Direktör Phillip Cocu yönetiminde, Can Bartu Tesisleri’nde yapılan antrenman saat 10.30’da başladı. Atiker Konyaspor karşısında ilk 11’de görev alan oyuncular aktif dinlenmeye yönelik çalışmalar yaptı. Diğer oyuncular ise koşu, ısınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından pas çalışması yaptı. Antrenman, dar alanda yapılan maçlarla tamamlandı.

Sarı-lacivertliler, yarın Hırvatistan’a gidiyor. Teknik Direktör Philip Cocu ve bir futbolcu, yarın Maksimir Stadyumu’nda bir basın toplantısı düzenleyecek. Fenerbahçe’nin maçtan önceki son antrenmanı Maksimir Stadyumu’nda TSİ 20.30’da başlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.