Fenerbahçe İstanbul’daki Son Antrenmanını Yaptı

Fenerbahçe İstanbul’daki Son Antrenmanını Yaptı

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme maçında deplasmanda karşılaşacağı Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk maçı hazırlıklarının İstanbul etabını tamamladı.Can Bartu Tesisleri’nde teknik direk...

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme maçında deplasmanda karşılaşacağı Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk maçı hazırlıklarının İstanbul etabını tamamladı.

Can Bartu Tesisleri’nde teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde sarı-lacivertli futbolcular, basına kapalı olarak antrenman yaptı. Isınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 2 gruba ayrılan futbolcular, 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Kanat organizasyonları ve şut çalışmalarıyla devam eden antrenman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı. Gökhan Gönül, Mehmet Topal, Samuel Holmen ve Ertuğrul Taşkıran tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı sürdürdü.

Bu antrenmanla Shakhtar Donetsk maçı hazırlıklarının İstanbul etabını tamamlayan sarı-lacivertliler, 4 Ağustos Salı günü saat 11.00’de Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkan özel uçakla maçın oynanacağı Ukrayna’nın Lviv şehrine uçacak.

Fenerbahçe, maç öncesi son antrenmanı ise Lviv Arena’da gerçekleştirilecek. Yarın saat 19.30’da başlayacak antrenmanın ilk 15 dakikası da basına açık olacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.