Fenerbahçe Ülker Yarı Finalde

Fenerbahçe Ülker Yarı Finalde

Fenerbahçe Ülker, Türkiye Basketbol Ligi Play-off çeyrek final serisi 3. maçında Galatasaray Liv Hospital’ı 67-59 yenerek yarı finale yükseldi.

Fenerbahçe Ülker, Türkiye Basketbol Ligi Play-off çeyrek final serisi 3. maçında Galatasaray Liv Hospital’ı 67-59 yenerek yarı finale yükseldi. Mücadelenin ardından iki takımın da teknik adamları açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Ülker Sports Arena’da oynanan karşılaşmanın ardından Fenerbahçe Ülker Baş antrenörü Zeljko Obradovic, oyuncularını bir üst tura çıktıkları için tebrik ettiğini vurgulayarak, “Genel olarak atmosfer çok güzeldi ama anlamadığım şeyler var. Herkesten tek dileğim tüm sezon destek verdikleri gibi buralara gelip takıma destek vermeleri. Bazı oyuncularımızın çok yorgun olduğu açık. Final Four gibi bir turnuvadan sonra çok doğal. Hem fiziksel olarak hem de zihinsel olarak yorgunduk ama 12 oyuncu daima hazır olmalı. Galatasaray’ı da tebrik ediyorum, çok fazla sıkıntıları vardı. Sonuna kadar savaştılar. Önümüzde yeni bir sayfa var ve bunun için hazırlanmamız gerekiyor” diye konuştu.

Fenerbahçe Ülker Basketbolcusu Melih Mahmutoğlu ise Galatasaray’ı verdikleri mücadeleden dolayı tebrik ettiğini belirterek, “Galatasaray’ın ciddi oyuncularının eksik olmasına rağmen iyi mücadele ettiler. Hak ettiğimiz yarı finale kaldık. Oradaki maçı da kazanmamız gerekiyordu ama bizden iyi oynadılar. İki gün sonra yarı final maçımız var. Karşıyaka’da çok ciddi bir rakip. Birbirimizi artık çok iyi tanıyoruz. Agresif bir oyun sergilersek yarı finali de geçeceğimizi düşünüyorum” dedi.

GALATASARAY LIV HOSPITAL CEPHESİ

Galatasaray Liv Hospital Baş Antrenörü Ergin Ataman, Fenerbahçe Ülker takımın kazanmasını bildiğini belirterek, “Oyuncularımla her zaman gurur duydum. Bugün de Galatasaray formasına yakışan bir oyun sergilediler. Sahada bugün farklı bir basketbola sahaya çıktık. Oyunun ilk 15 dakikasında oyunun hakimi bizdik. Oyuncularım çok yoruldu ve geri düştük. İkinci devrede işler iyi gitmedi. Burada Fenerbahçe’yi 67 sayıda tutmak büyük bir başarıdır” dedi.

“BENİM HER ZAMAN İLK TERCİHİM GALATASARAY OLACAK”

Bugün itibari ile sözleşmesinin bittiğini vurgulayan Ataman, “Galatasaray’ın şampiyonluk kutlamalarına katıldım. Benim her zaman ilk tercihim Galatasaray olacak" dedi.

Türkiye Basketbol Federasyonu yeni Başkanı Harun Erdenay’ı tebrik ettiğini belirten Ataman, Harun’un geçmişte efsane bir olduğunu söyledi.

Galatasaray Basketbolcusu Kerem Gönlüm, Fenerbahçe takımını tebrik ettiğini belirterek, “Buraya bir çok zorluklarla geldik. Sakatlıklarla boğuştuk. Bizim için yorucu bir sezon oldu” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.