Fenerbahçe Yarı Finalde

Fenerbahçe Yarı Finalde

Fenerbahçe, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi Çeyrek Final serisi ikinci maçında Beşiktaş’ı 85-67 mağlup ederek yarı finale yükseldi. Maç sonunda başantrenörler açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi Çeyrek Final serisi ikinci maçında Beşiktaş’ı 85-67 mağlup ederek yarı finale yükseldi. Maç sonunda başantrenörler açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Ömer Buharalı, maç sonu yapılan basın toplantısında açıklamalarda bulundu. İlk devre iyi basketbol oynadık. Çok boş atış attık. Yüzdemiz çok düşüktü. Hem pota altı hem de dışarıdan bomboş atışları değerlendiremedik. Belki onları sayıya çevirebilseydik devreye 8-10 sayı önde girebilirdik. 3. periyota rakip takım çok iyi, çok hızlı başladı. Biz o daralan rotasyonumuza çok fazla cevap veremedik. Normal sezonu iyi bitirdiğimiz bir dönem oldu. Birçok sakatlığa rağmen oyuncularımız çok iyi iş çıkardı. Çok ciddi galibiyetler aldık. Bütün oyuncularımızın ellerine sağlık. Herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Siyah-beyazlı oyuncu Tuğba Taşçı ise, “Çok iyi bir sezon geçirdik. Gerek Avrupa gerekse Türkiye’de. Play-off dönemine göre değerlendiremeyiz. Belki kötü bir Play-off dönemi geçirdik ama biz ligde bu kadroyla Fenerbahçe’yi iki yendik ne olursa olsun. Herkesi çok tebrik ediyorum, çok teşekkür ediyorum” dedi.

FENERBAHÇE CEPHESİ

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Jacek Winnicki ise, “Karşılaşmayı ve seriyi 2-0 kazandığımız için çok mutluyum çünkü sezon içinde bu takıma karşı kaybettiğimiz iki maçın bir şey ifade etmediğini kanıtlamış olduk burada. Şu anda tabii ki vaktimiz var çünkü Kayseri-Ordu serisi 1-1 oldu. Hazırlanmamız için önümüzde vakit olacak. Tekrar karşılaşmayı kazandığımız için çok mutlu olduğumu söylemek istiyorum” diye konuştu.

Fenerbahçe oyuncusu Tuğçe Canıtez de, “Bugünkü maç bizim için çok önemliydi. Beşiktaş maça çok iyi başladı. Sonunda tekrardan gelip kazanmayı başardık. Şimdi önümüzdeki rakibi bekliyoruz. İnşallah bu şekilde kazanarak devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.