Ferhatoğlu: “Deplasmanda Gibi Oynuyoruz”

Ferhatoğlu: “Deplasmanda Gibi Oynuyoruz”

Spor Toto 3.Lig 2.Grup takımlarından Çine Madranspor’un antrenörü Gürkan Ferhatoğlu, “Adnan Menderes Stadı’nda deplasmanda gibi oynuyoruz. Aldığımız mağlubiyeti Kemer deplasmanında telafi etmek istiyoruz” dedi.

- Spor Toto 3.Lig 2.Grup takımlarından Çine Madranspor’un antrenörü Gürkan Ferhatoğlu, “Adnan Menderes Stadı’nda deplasmanda gibi oynuyoruz. Aldığımız mağlubiyeti Kemer deplasmanında telafi etmek istiyoruz” dedi.

Sahasında oynadığı Payas Belediye 1975 maçını kaybettikleri için üzüntülü olduklarını belirten antrenör Ferhatoğlu, “Maçın başında yakaladığımız pozisyonunu gol yapamadık. Dönen top bizim kalemize gol oldu. Konsantrasyon eksikliği yaşıyoruz. Ayrıca, seyircimizin maçlara ilgi göstermemesi bizi etkiliyor. Deplasmanda gibi oynuyoruz” dedi.

Gol yollarında etkili olamadıklarını ifade eden Ferhatoğlu, “Beceriksizlik ve şanssızlıklar yaşıyoruz. Sorunları en kısa sürede çözeceğiz” diye konuştu.

İçeride aldıklar mağlubiyeti deplasmanda telafi etmek istediklerini belirten Ferhatoğlu, “Hafta sonunda oynayacağımız Kemer Tekirova maçının öneminin farkındayız. İyi bir takıma karşı oynayacağız. Ancak, evimizde aldığımız mağlubiyeti deplasmanda telafi edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.