Fethiye Belediyesi 4109 Öğrenciye Ulaşacak

Fethiye Belediyesi 4109 Öğrenciye Ulaşacak

Fethiye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü okullarda eğitimlerini sürdürmeye devam ediyor.

- Fethiye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü okullarda eğitimlerini sürdürmeye devam ediyor.

Bu kapsamda geri dönüşüm temalı eğitimlerle 4 bin 109 öğrenciye ulaşmayı hedefleyen Fethiye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, şimdiden 1965 öğrenciye eğitimler vererek, geri dönüşümle ilgili bilgilendirme çalışması yaptı. Çevre ekibi Özel Ata İlköğretim Okulunda da bilgilendirme çalışması yaparken öğrencilerin sorularını da cevaplandırdılar.

Fethiye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü çevresel değerler konularında öğrencilere eğitim vermeye devam ediyor. Eğitimlerle her atığın çöp olmadığının vurgusu yapılarak öğrencilere eğlenceli bir sunum hazırladıklarını ifade eden Fethiye Belediyesi Çevre ve Kontrol Müdürü Selver Hatice Kabak, 2014 yılının Eylül ayında Göcek Deniz Temiz İlköğretim Okulu’nda eğitimlere başlandığını belirterek, “Bugüne kadar Ölüdeniz, Yunus Nadi, Vali Recai Güreli, Karagedik, Çatalarık, Yusuf İzzet Gökçe, Gazi ve Özel Ata İlköğretim Okullarında 1965 öğrenciye ulaşarak eğitimlerimizi tamamladık.” dedi.

2144 öğrenciye daha ulaşılmayı hedeflediklerinin altını çizen Kabak, “Bundan sonraki süreçte de Menteşeoğlu, Kaymakam Mustafa Karslıoğlu, Silkar, Atatürk, Cumhuriyet, Özel Şehit Fethi Bey, Çiftlik, Karaçulha, Çamköy, Yeşil Üzümlü Okullarına da verilmesi planlanan eğitimlerle birlikte toplam 4109 öğrenciye ulaşmayı hedefliyoruz. Milli Eğitim Müdürlüğü oluru ile yürütülen bu çalışmalarda çocukların sağlıklı ve temiz bir çevrede daha yaşanabilir şekilde üzerimize neler düştüğü, çevreye ve doğaya verilen zararlardan bahsedilirken, bu durumun önüne geçmenin bilinçli davranıştan geçtiği olgusu yerleştirilmeye çalışılıyor. Öğretmenlerin ve okul yöneticilerinin de beğeni ile izlediği sunumlarda öğretmenlerden görüşlerini içeren notlar da değerlendirilmek üzere alınıyor” dedi.

FETHİYE BELEDİYESİ 4109 ÖĞRENCİYE ULAŞACAK

FETHİYE BELEDİYESİ 4109 ÖĞRENCİYE ULAŞACAK

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.