Fethiye Gs’li İşadamları Derneği’nden Başkan Gürün’e Ziyaret

Fethiye Gs’li İşadamları Derneği’nden Başkan Gürün’e Ziyaret

Fethiye’de 4 ay önce kuruluşu gerçekleştirilen Fethiye Galatasaraylı İşadamları Derneği yönetim kurulu üyeleri Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’ü ziyaret etti. Ziyarette dernek çalışmalar...

Fethiye’de 4 ay önce kuruluşu gerçekleştirilen Fethiye Galatasaraylı İşadamları Derneği yönetim kurulu üyeleri Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’ü ziyaret etti. Ziyarette dernek çalışmaları hakkında dernek başkanı Yunus Önder bilgi verirken, sosyal sorumluluk projelerine önem verdiklerini açıkladı.

Dernek Başkanı Önder, “Fethiye Galatasaraylı İşadamları Derneği olarak 4 ay önce faaliyetlerimize başladık. Mevcutta Fethiye Galatasaraylı Taraftarlar Derneği vardı. Biz ise Galatasaraylı İşadamları Derneği olarak isim bulduk kendimize. Bir ay önce de genel kurulumuzu yaptık. İlk resmi ziyaretimizi de Muğla Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Gürün’ü yapma kararı aldık. Muğla Büyükşehir Belediyesi yeni kurulmuş olmasına rağmen Muğla’ya yaptığı hizmetler nedeniyle kendisine teşekkür ediyorum. Fethiye Galatasaraylı İşadamları Derneği olarak ana gayemiz sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirmek. Bu projelerimizden ilkini hayatında Fethiyespor maçına gitmemiş, stat görmemiş köy çocuklarını biz köylerden alarak Fethiyespor’umuzun maçlarına götürdük. Bu uygulamamız devam ediyor. Bunun yanında Fethiye’deki okullarda okul birincisi olan öğrencilerimize taahhüdümüz var. Galatasaray-Fenerbahçe maçın özel locada izlettireceğiz. Bu taahhüdümüz öğrencilerimizi tetiklemiş durumda ve öğrencilerimizi okul birincisi ve Fethiye birincisi olabilmek için çalışıyorlar” dedi.

Muğla Galatasaraylılar Derneği’nin hafta sonunda engelliler için düzenlediği sosyal sorumluluk projesine katıldığını belirten Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, bu tür etkinliklerin ortamın yumuşamasını tetiklediğini açıkladı. Başkan Gürün, Fethiye Galatasaraylı İşadamları Derneği’nin sosyal sorumluluk projesini de değerlendirirken, “Herkesin yaşadığı toplumla ilgili bir takım sorumluluk duygusu taşıması ve onunla ilgili kendi alanlarında yapabilecekleri konusunda toplumsal hizmet vermesini bir mecburiyet gibi hissetmesi lazım. ‘Bu benim işim değil, çocukları kim getirirse getirsin’ dememeliyiz. Özellikle Muğla coğrafyasına baktığımızda, kırsaldan başlamanız beni çok memnun etti. Bizim nüfusumuzun az da olsa fazlası kırsalda. Bizim gelirimizin 6 milyarı turizmden elde ediliyor, 7,5 milyar lirası da tarım ve hayvancılıktan elde ediliyor. Demek ki biz Muğla olarak kırsala önem vermeliyiz. Kırsala önem verirken, kırsalın kentlere göçünü hızlandıracak değil, onların oradaki yaşamlarını çağdaş bir şekilde, belli gelir düzeyinde yaşamlarını devam etmeleri lazım. Hatta merkezlerden kırsala göçü sağlamamız lazım” dedi.

Ziyaretin sonunda Fethiye Galatasaraylı İşadamları Derneği Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’e Atatürk portresi hediye etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.