Fethiye’deki Gazeteciler Piknikte Buluştu

Fethiye’deki Gazeteciler Piknikte Buluştu

Fethiye Gazeteciler Derneği üyeleri piknikte bir araya geldi. Eş ve çocuklarıyla Kayaköy’de keyfi mangalda düzenlenen piknikte bir araya gelen gazeteciler stres attı.

- Fethiye Gazeteciler Derneği üyeleri piknikte bir araya geldi. Eş ve çocuklarıyla Kayaköy’de keyfi mangalda düzenlenen piknikte bir araya gelen gazeteciler stres attı.

Fethiye Gazeteciler Derneği'nin düzenlediği pikniğe Fethiye kaymakamı Ekrem Çalık eşi Zeynep Çalık’la birlikte katılırken Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Faruk Akıncı ve Emniyet Müdürü Hakan Âşık’ta katıldılar. Dernek başkanı Osman Baykuş ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılanan Fethiye Gazeteciler Derneği üyeleri birlik beraberlik ve dayanışma örneği gösterdiler. Havanında güneşli ve güzel olması nedeniyle ilginin yoğun olduğu piknikte güncel konularda sohbetler yapılırken gazeteciler yoğun bir turizm sezonunun ardından stres atma ihtiyacı bulduklarını söylediler. Dernek başkanı Osman Baykuş “Fethiye’de yazılı ve görsel basında görev yapan üyelerimizde birlik beraberlik ve dayanışmayı arttırmak için bu pikniği düzenledik. Arkadaşlara teşekkür ediyorum” dedi.

Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık’ta Fethiye’de güçlü bir basın var. Birlik ve dayanışma içerisinde olmaları çok güzel aile ortamında bir araya gelebilmeleri paylaşabilmeleri de çok güzel. Sizlerle birlikte Kayaköy’de böyle bir ortamda bulunmaktan mutlu olduk” dedi.

FETHİYE’DEKİ GAZETECİLER PİKNİKTE BULUŞTU

FETHİYE’DEKİ GAZETECİLER PİKNİKTE BULUŞTU

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.