Fethiyespor Özkaynaklarından Yararlanıyor

Fethiyespor Özkaynaklarından Yararlanıyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan Fethiyespor, 2015-2016 futbol sezonunun son 8 haftasında takımın başında yer alan Enver Ataçocuğu’yla anlaşma imzaladı.Fethiyespor’da bir süredir ta...

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan Fethiyespor, 2015-2016 futbol sezonunun son 8 haftasında takımın başında yer alan Enver Ataçocuğu’yla anlaşma imzaladı.

Fethiyespor’da bir süredir takımın başında teknik direktör olarak görev yapan ve takımın alt yapısında yetişmiş Enver Ataçocuğu’yla anlaşma imzaladı. 2016-2017 sezonunda takımın başında olacak genç teknik direktör Ataçocuğu, “Yeni sezonda taraftarımızın zevkle, heyecanla izleyeceği dinamik, coşkulu bir Fethiyespor olacak. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Fethiyespor Kulüp binasında yapılan imza törenine Fethiyespor Onursal Başkanı ve Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Fethiyespor Kulüp Başkanı Okan Uysal, Fethiyespor Futbol Şube Sorumlusu Volkan Büber, Fethiyespor As Başkanı Önder Önder katıldı.

İmza töreninin ardından gazetecilere açıklama yapan kulüp başkanı Uysal, kulübün alt yapısında yetişmiş bir oyuncuyla anlaştıklarını belirtti. Bu günün Fethiyespor için anlamlı bir gün olduğuna dikkati çeken Uysal, “Geçen sene göstermiş olduğu son 8 maçtaki başarısından dolayı biz yönetim olarak ve Belediye Başkanımızın bize vermiş olduğu destekle Enver hocamızla imza töreni düzenledik. İnşallah bütün halk Fethiye’nin çocuklarına sahip çıkar” dedi.

Fethiyespor’a hizmet etmekten dolayı gurur duyduğunu ifade eden Enver Ataçocuğu: “Öncelikle belediye başkanımıza, kulüp başkanımıza ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Onların güvenine layık olmak için teknik heyetimle birlikte çok çalışacağız. Bir Fethiyeli olarak kulübüme hizmet edecek olmamdan dolayı çok mutluyum. Yeni sezonda taraftarımızın zevkle, heyecanla izleyeceği dinamik, coşkulu bir Fethiyespor olacak. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

“Fethiyespor kendi özkaynaklarına döndü”

Fethiyespor’un kendi özkaynaklarına dönerek doğru bir adım attığına işaret eden Başkan Saatcı ise, “İşin başından itibaren hep Fethiye’nin insanına güvenmeyi, Fethiyespor’un alt yapısında yetişen çocuklara güvenmemiz gerektiğini şimdiye kadar hep söyledik. Okan başkanım ve yönetim kurulu döneminde Fethiyespor kendi özkaynaklarına döndü. Bu anlamda bu dönüşü gerçekleştiren, cesaretle Enver’i getirip hocamız yapan ve alt yapıdan gelen çocuklarımızın önünü açan bu zihniyete teşekkür ediyorum. İşin doğrusu da bu. Artık endüstriyel futbol iflas etti. Bunun aksini kimse bana söyleyemez. İngiltere’de şampiyon olan takımla Avrupa Şampiyonasında şampiyon olan Portekiz’in bahisçiler daha önce şampiyon olacağını yazsaydı bire bir milyon verirlerdi. Bu yüreği olan, heyecanı olan, içinde amatör ruhu kaybetmemiş, her şeyin para olmadığı bir dünyayı kafasında şekillendiren insanları artık önü açık. Başarı onlarla gelecek. Enver bu özellikte bir arkadaş” ifadelerini kullandı.

“Fethiyespor’u kendi çocuklarımızı teslim ettik”

Enver Ataçocuğu’nun yeni sezonda başarılı olacağına yönelik inancının tam olduğunu dile getiren Saatcı şunları söyledi: “Bu anlamda herkesi üst kimliğimiz olan Fethiyespor’a maddi olmasa bile manevi desteğe davet ediyorum. Bu yeni yapı Fethiye’nin geleceği ve Fethiyespor’un başarısının ilk adımıdır. Bugün burada Fethiyespor’u kendi çocuklarımızı teslim ettik.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.