FETÖ’cü Erkan Karaarslan’a Aktarılan Paraların Hesabı Sorulmalı

Göreve geldiği günden bu yana Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ilk kez bu kadar zorda! Şimdiye dek elinde tuttuğu algıyı artık yönetemiyor. FETÖ’cülerin koruyup kolladığı Başkan Çerçioğlu’nu artık paralı askerleri de savunmuyor. Sahte sosyal medya hesaplarıyla vaziyeti kurtarmaya çalışıyor. Yazık!

Belediyelerden aktarılan paralarla FETÖ terör örgütünü beslediği gerekçesiyle erkan-karaarslan-007---kopya-001.jpgtutuklanarak halen Hatay Cezaevi’nde bulunan Erkan Karaarslan’ın Aydın’a geldiğinden beri gerek sözlü ve gerekse yazılarımızla Özlem Çerçioğlu’nu çok uyardık, dinlemedi… Dinlemediği gibi belediyenin anahtarını göz göre göre FETÖ’cü Erkan Karaarslan’a teslim etti.

Aydın BŞB’nin üst düzey yönetimi Erkan Karaarslan’ın adamlarından oluşturuldu. Yasaların ardından dolanarak kurulan belediye şirketleri, ihale ve mali işler birimleri başta olmak üzere paranın döndüğü yerler Erkan Karaarslan’ın emrine verilerek ciğer, kediye emanet edildi.

‘Halk Fırkası’nı 9 Eylül 1923’te Atatürk kurdu. 1924’te başına ‘Cumhuriyet’ eklenerek ‘Cumhuriyet Halk Fırkası’ yani Cumhuriyet Halk Partisi oldu. Özünde Atatürkçülük ve sosyal demokrasi olan CHP’nin belediye başkanı halkın kaynaklarını bir FETÖ’cüye teslim eder mi? Maalesef etti.

Biri bana “ödemek zorunda olduğunuz en pahalı şey nedir?” dese, ‘yolsuzluk’ derim. Belediye imkânlarını ve kaynaklarını keyfi ve hoyratça kullananların kenti soyduğuna şahit oluyoruz. Birileri “pes, bu kadarı da olmaz” dedirtecek cinsten deveyi hamutuyla hortumlarken; bedelini halk, yani biz ödüyoruz.

Gazeteci Latif Şimşek’in hazırlayıp sunduğu ‘Dinamit’ programına konuk olan Haldun Haşmet Aysan, Aydın Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere 101 belediyede FETÖ yapılanmasını belgeleriyle gözler önüne serdi. Aysan’ın anlattıkları karşında MHP eski milletvekili Özcan Yeniçeri ile gazeteci Cem Küçük hayretlerini gizleyemedi. 434 sayfalık belgeyle programa katılan Haşmet ağabey, Aydın BŞB’de yaşananların sadece bir kısmını anlattı. Anlayacağınız heybede daha çok belge var.

Yaşananların bir bölümünü öğrenen katılımcılar; “2014-2016 yılları arası Erkan Karaarslan ile iş yapmış herkes suçludur. Yarından tezi yok Erkan Karaaslan ile çalışan belediyelere operasyon düzenlenmeli ve belediye başkanları tutuklanmalıdır” görüşünde birleşti.

Aydın BŞB’deki yolsuzluklara karşı dik duruş sergileyen bir elin parmaklarını geçmeyen yiğitlerden biri olan Haşmet Aysan, görevini yaptı. Kendisine teşekkür ediyorum. Şimdi görev sırası devletin ilgili birimlerine geldi. Aydın Cumhuriyet Başsavcılığı başta olmak üzere sorumlular harekete geçmeli ve FETÖ’cü Erkan Karaarslan’a aktarılan her kuruşun hesabı sorulmalıdır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.