Mehmet KIZILASLAN

Mehmet KIZILASLAN

FETÖ’cü, FETÖ’cü değil tartışması

Ülkemde gerçek FETÖ’cülerle, diğerleri arasındaki çatışma, üniversitelerimizde, cinayetlere kadar tırmanmaya başladı ise, bir sorun var demektir.

 

Bu konuda yazmamak için bir hayli direnmeme rağmen yine dayanamadım yazıyorum.

         

FETÖ terör örgütünün, siyasi ayağı açığa çıkmadı, çıkarılamadı.

        

Sayın vekil, Şamil Tayyar, seçim bölgesinde bir FETÖ borsası oluştuğunu, açıklamasından sonra, kendi değimi ile Sayın Cumhurbaşkanımıza, daha önce gönderdiği belgelerin, danışmanlar tarafından engellendiğini ve nihayet kendisi ulaştırdığında; Cumhurbaşkanımızın hayretler içinde kaldığını ve hatta çıldırdığını belirtmesinden sonra, hiçbir gelişme olmadı görüntüsü oluşturuldu. Bu, ürkütücü bir durum…

         

Olaylar küllenir, diye mi düşündüler, bilmem ama ülkemde, FETÖ konusunda hükümetin, sağlıklı önlemler aldığına inanmayan insanların sayısı artmaya başladı.

          

Dün bir üniversitemizde, FETÖ’cü olduğu iddia edilen bir öğretim görevlisi, kendisini bu konuda suçlayan, dört öğretim görevlisini öldürdü. ( Bir kişiyi öldürmek, bütün insanlığı öldürmek gibidir… Maide32. Ayetini bile hiçe sayarak)

          

Ey yukarıda, Sayın vekil Şamil Tayyar’ın belgelerini Cumhurbaşkanımıza ulaştırmayı engelleyen danışmanları hala görevinde tutan üst akıl, senin amacın nedir?

 

Ey FETÖ’cülere savaş açtığını her konuşmasında haykıran Sayın Cumhurbaşkanım, neden duruyor ve bu konuda konuşmuyor ve önlem almıyorsunuz?

            

Sizin bu konuda suskunluğunuz, FETÖ terör örgütünün, kriptolarından kurtulmamızı geciktirdiği gibi, olumsuz ve korkunç olayların gelişmesine sebep olduğunu kamuoyu dillendiriyor ve kokuyor.

            

Çünkü kriptoların serbest, sadece sempatizanların hapishanelerde olduğunu düşünüyor kamuoyu. Bu düşünce, FETÖ örgütünün toplum içinde hala etkin ve güçlü olduğu imajını yayıyor.

            

Gerçek ihbarları önleyen ve sorunu çözmeyi geciktiren mantık, Fetö örgütünün hala kilit noktalarda yuvalandıkları korkusunu yayıyor.  

            

Benim ilimdeki üniversitede bile, geçmişte kalabalık öğretim görevlileri içinde “ Bu üniversitede, filanca bey MHP’nin temsilcisidir, Ben de FETÖ’nün temsilcisiyim” diyen öğretim görevlisinin, en üst göreve getirildiğini gören, görevliler korkularından dolayı ihbarda bulunamıyorlarsa bu sorun çözülemez.

              

Ey yukarıda, FETÖ’ye savaş açtığını ve bu konuda, elinden geleni yaptığını zanneden yetililer, aşağıda durum sizin anlattığınız gibi görünmüyor.

              

Söylediklerinize inanıyoruz ama eylemleriniz ve fiilleriniz bunu gösteremiyor.

              

Kamuoyu, kripto beyinlerin görevlerini, devletin her kademesinde ve hatta siyasetin göbeğinde, sürdürdüklerini, ne yazık ki sempatizanların ve birkaç kez FETÖ toplantılarına katılmış insanların hapishanelerde süründürüldüklerine inanıyor.

           

Muhakkak ki, bizim buradan gördüklerimizle, sizin orada yaşadıklarınızı tahlil etmemiz mümkün olmayabilir. Biliniz ki bu terör örgütü belasından kurtulmayı, sizlerden çok bizler istemekteyiz. Bu vatan topraklarında hain terör örgütüne hizmet eden tüm beyin takımından arınmamız sizlerin alacağınız önlemlerle mümkündür.

          

Lütfen kamuoyuna ve taşradaki gazetelere, yanınızda bulunan ve çevrenize Çin seddi örmüş danışmanlarınızdan daha önce kulak veriniz.

           

Rabbim vatan hainlerine fırsat vermesin.

 

Selam ve saygılarımla…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.