Mehmet KIZILASLAN

Mehmet KIZILASLAN

FETÖ’cülerin imam hatip üzerine oyunları -2

Bu günkü yazımda, Nazilli İmam Hatip Okulu Yaptırma ve Yaşatma Derneği Onursal Başkanı Mehmet Gebenç kardeşimizin yazısıdır. Kamuoyunu doğru bilgilendirmek adına aynen yayınlıyorum. 

TENZİLE ERDOĞAN - RECEP TAYYİP ERDOĞAN İSİMLERİNİ NAZİLLİ de YAŞATALIM! HAYDİ BUYRUNUZ.

13-01-2013 Tarihli karar ile Nazilli İmam Hatip Okulu Yaptırma ve yaşatma Derneği; Aydın İl Özel İdaresinden özel gayretlerle çıkartmış olduğu 2,3 Milyon Liralık ödenek ile 24 derslikli İmam Hatip Ortaokulunun yapımı için ilk adım atılmış oldu.

Dernek Yönetimi 13-01-2013 Tarihli kararı ile Tenzile Erdoğan -Recep Tayyip Erdoğan Nazilli İmam Hatip Külliyesinin hayata geçmesi çalışmalarını başlattı. Bu çerçevede İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Külliyenin kroki çalışmaları başladı.  (kroki çalışması mevcuttur.)

Nazilli şehir planında İmam Hatip Lisesi bahçesine tatbikat camisi yer alırken kroki çalışmalarında bu cami yeri görmezlikten gelinerek krokide yer almaması için özel gayretler birileri tarafından sarf edildi.

Yine kendileri, kendilerine ait arsa-arazi ve ev tapularını Milli eğitime vermeden; okul arsasının tapusunu 28 Şubat sürecinde olduğu gibi istemeye başladılar. Bu arada dernek yönetimi çalışmalarını sürdürdü. Dönemin Aydın Valisi Sayın Kerem Al Beyefendi dernek yönetiminin Tenzile Erdoğan - Recep Tayyip Erdoğan Nazilli İmam-Hatip Küllüyesi için emrindeki İl Özel İdare bütçesinden 15-20 Milyon Liralık ödeneği çıkartabileceğini ve Nazilli'ye güzel bir eser kazandırılmasının takipçisi olacağını ifade etmişlerdir.

Henüz 28-09-2013 Tarih 3847391 - 20-27220253 sayılı Milli Eğitim Bakanlığı genelgesi çıkmadığı için okul arazisinin bir köşesinden 500 m² lik bir bölümünün tapusunun Aydın Valiliğine verilmesinin "illi bağ" açısından yeterli olacağını; dernek yönetimi de 500 m² lik arazinin ve tüm okul binalarının ve pansiyonlarının sadece İmam Hatip Okulu için kullanılacağı Tapu Şerhine sonuna kadar saygılı olduğunu, Sayın Kerem Al beyefendi, ifade ettiler.

Ayrıca Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Merhume Annelerinin isimlerinin Aydın ilinde yaşamasına katkıda bulunmasının kendileri için ayrı bir övünç kaynağı olacağını ifade eden dönemin Aydın Valisi Sayın Kerem Al Beyefendi;  3-5 gün içerisinde Merkez Valiliğine tayin edildi.

Açık ve gizli Fetö'cüler Külliyenin hayata geçmesini önlediler ve her zamanki taktikleri icabı, icraatı kendileri yaptılar, faturayı dernek yönetimine kestiler. Vali beyin tayinini dernek yönetimi yaptı dediler.

Aydın - İzmir - Muğla - Manisa İllerindeki FETÖ yapılanmalarının müsebbibi olan, Recep Uzunallı'nın " Bizim Özel Okul ve Dershanelerimizin bulunduğu il ve ilçelerde bina ve eğitim olarak güçlü imam- hatip okullarına müsaade etmeyiz. Bizim her ilde Milletvekillerimiz, Valilerimiz, Müdürlerimiz olacak, karda yürüyüp izimizi belli etmeyeceğiz" dediği 1984 yılındaki projesi yürürlüğe girmiş oldu.

Dernek yönetimi hiçbir kişi kurum ile inatlaşmadı, problem çıkarmadı. 17,3 Milyon ödenek çıkardı Bu paraların çıkartılmasında beş kuruşluk katkısı bulunmayan 20-30 kişilik grup yatırımları sağa sola kaydırılmasında katkıda bulunurlarken temel ruhsatlarında ne yazdığının üzerinde bile durmadılar. Bu güne kadar 17,3 milyon liralık okul binalarının Temel Ruhsatlarında İmam - Hatip Okulu yazıp yazmadığı konusunda kamuoyuna herhangi bir belge gösteremediler.

Daha önce sorulan sorulara cevap getiremediler. Paralarını Dernek yönetiminin çıkarttığı binalara bile sahip çıkamayanlar. 28-09-2013 Tarihli Bakanlık genelgesi ve olurları ile sadece İNTİFA (binayı kullanma) hakkını 49 yıllığına Bakanlığa vermenin yeterli olmasına rağmen, hala daha TAPU da TAPU diyen bir avuç insana "siz önce kendi ev-arsa- bağ-bahçe tapularınızı milli eğitime devrediniz. Daha sonra bizden tapu isteyiniz. Yoksa siz devletimize güvenmiyor musunuz" demek, derneğin en doğal hakkıdır.

Derneğimiz devletine güvenmektedir. Sayın Cumhurbaşkanımız ile aynı yerde duran, aynı yöne bakan derneğimiz yönetimi ve değerli üyeleri Sayın Cumhurbaşkanımız gibi Devlet içindeki PDY ( Paralel Devlet Yapılanması) ile FETÖ'cülere güvenmemektedir. 2013-2016 sürecinde çeşitli başlıklar ile derneğe üye yapılmayan birçok kişi ya açığa alınmış ya da yargılanmaktadır. Dernek Yönetiminin titizliği açık ve gizli FETÖ'cülerin derneğe sızmaları önlenmiş olup OHAL taramalarından ve defter denetlemelerinden başarı ile geçmiştir. Dernek yönetimi ve dernek üyeleri zikzak yapmadan en başından bu yana Sayın Cumhurbaşkanımızın yanında yer almıştır.

Sayın Cumhurbaşkanımız, Cumhurbaşkanlığı sistemini kurmaktadırlar. Dernek Yönetimi ve Üyeleri Tenzile Erdoğan- Recep Tayyip Erdoğan Nazilli İmam-Hatip Külliyesi için çalışmalarını ısrarla sürdürmekte olup gizli ve açık hiçbir FETÖ'cünün gereksiz - mesnetsiz "çamur at izi kalsın" "önce berrak suyu bulandır sonra kendi bulandırdığın suda balık avla" taktiklerine takılmayacaktır.

Buyurun size çok önemli fırsat Asımın Nesli Proje Okulunun ismini ve (değilse) temel ruhsatında ki ile birlikte Recep Tayyip Erdoğan Nazilli İmam - Hatip Lisesi olarak değiştiriniz. Özel Aydınlık Okulu binasını da, İmam Hatip Ortaokulu olarak aynı çatıda birleştiriniz. Erkek öğrencilere imkân açınız.

42 yıllık okul binasının bulunduğu araziye de 49+49 =98 yıllığına sadece kız imam hatip ortaokulu ve lisesi ile pansiyonu, kapalı spor salonlarından oluşan Tenzile Erdoğan Nazilli İmam Hatip Külliyesi için iyi niyetli herkes ile çalışmalarımızı sürdürelim. Dernek yönetimi ve üyeleri çalışmalarını sürdürmektedir. Buyurun siz de bir ucundan düzgünce tutun. Dernek yönetimi 17,3 milyon liralık okul binaları, pansiyonlar, kapalı spor salonları ve 1500 kişilik yerleşimin yoğun olduğu yere camiyi Nazillimize kazandırdı. Sizlerde olumlu katkıda bulununuz. Bulunamıyorsanız ortalığa çalı atmayınız. Attığınız çalılar bir gün kendi ayağınıza dolanır.

Sayın Cumhurbaşkanımıza zaman zaman dosyalar halinde bilgiler arz ediyorum. Ankara’da arkadaşlarımız (hemen telefonları dinlemeye almalısınız çünkü bu bir FETÖ taktiğidir.) Sayın Cumhurbaşkanımızın yoğun programları arasında randevu almaya çalışıyorlar. Külliyenin lehinde ve aleyhinde davrananlar ile ilgili karar Sayın Cumhurbaşkanımızın uhdelerindedir. Dernek yönetimi ve saygıdeğer üyeleri sabırlıdırlar. "Sabreden Derviş Tenzile Erdoğan - Recep Tayyip Erdoğan Nazilli İmam Hatip Küllüyesine ermiş" olacağı günler yakındır İnşallah.

Kanal-A'da ki sabahları çok güzel program yapan Erkan Tan beyefendiyi de vur mehteri ..!  Çal mehteri nidaları ile mehter marşları arasında program sunucusu olarak çağıracağız İnşallah gönüllü olarak geleceklerdir.

Dernek yönetimi ve üyeleri bütün çalışmalarını Anayasa - yasalara - kamuoyunun ihtiyaçlarına göre yapmaktadır. 1967 Yılından 2017 Yılına kadar 50 yıldır üzerinde açık ve gizli FETÖ taktikleri, 28 Şubat taktikleri, 15 Temmuz 2016 taktikleri üzerinde doktora tezi yapılacak kadar taktiklerle karşılaşmıştır.

Dernek yönetimi ve üyeler herkesle uzlaşmacı, olumlu çalışmalara açık olduğu kadar; engelleyici tutum takınanlara da o kadar kapalıdır. Ömrünü şeytan taşlamakla geçiren insanlara salâvat getirecek zaman kalmaz

Dernek Yönetimi birçok denetlemeden başarı ile çıkmıştır. İcraatlarını kamuoyunun önünde yapmaktadır. Kırmızıçizgileri ise, Sayın Cumhurbaşkanımızın kırmızıçizgileriyle aynıdır. 28 EYLÜL 2013 Tarihli genelge Sayın Cumhurbaşkanımızın himayelerinde Haziran 2013 yılında Kayseri Erciyes de yapılan İmam Hatipler zirvesinde Dernek yönetimi tarafından verilen yazılı önerinin kabul görmesi üzerine çıkartılmıştır. Bu genelge ile Devletimize binlerce derslikli arsa ve araziyi bedava üretmiş olduk. İmam Hatiplerin binalarının gelişmesini kıskanan açık ve gizli FETÖ'cüler engellediklerini, engellediler ve Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan oldular.

Binlerce okul-yurt ve dershaneleri Hazineye devroldu. Sayın Cumhurbaşkanımızın veciz ifadeleri ile dile getirdiği "Kaderin üstümde bir kader vardır" gerçeği hükmünü icra etmiştir.

"O da çalışsın ben de çalışayım değil, O yok olsun ben ayakta kalayım " taktiği uygulayan FETÖ' nün tezgâhları Deniz Feneri Derneğindeki güzel insanlar, Sayın Zekeriya Karaman Beyefendi ile Sayın Zahit Akman, Beyefendiye kurdukları kumpas ortaya çıkmadı mı? "Kimse Yok mu "diye ortaya çıkanlar; ortalıkta kendilerinden başka kimseyi bırakmamak niyetiyle yola çıkmadılar mı?

1976 Yılında Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hoca, (Mekânı cennet olsun) benim de aralarında bulunduğum 8-10 Üniversite öğrencisine FETÖ’den bahisle "O örgüt uluslararası bir projedir. Uzak durun. Dikkatli olun, onların değirmenine su taşıyan olmayın" diyerek 40 yıl sonraki 15 Temmuz'u daha o günlerde fark etmişti.

Evet "Kâbe’nin yeryüzündeki şubeleri olan Camileri Allah'a (CC) Ahret gününe iman edenler imar ederler" gerçeğinden hareketle, temel ruhsatları konusunda belge getirmemenize rağmen, bir sonraki yazımda, Değer verdiğimiz kamuoyunun doğruları öğrenmesi için cami ve diğer konularda yazacağım İnşallah. Ama şunu iyi biliniz ki; Camiyi yaptıran hayırsever vatandaşımız ile yapan müteahhit arasında yapılan protokolde, dernek sadece cami arsası tahsis etmiştir. Dernek hesabına ne bir arsa bağışlanmıştır nede para girişi ve çıkışı olmamıştır. Yapılan caminin kullanımı Diyanet İşleri Başkanlığına verilmiştir. Diyanet İşleri Başkanlığı tapu istememiştir. Bu Caminin yapılması gizli ve açık FETÖ’cülerin bütün oyunlarını bozmuştur. Bu caminin yapılmasını engel olmaya çalışan bazı kişilerin Fetöcülükten yargılanmaları devam etmektedir. Dernek yönetimi de yasal haklarını kullanırken kamuoyunu doğru bilgilendirmelerine devam edeceklerdir.

Dernek yönetimi, kendi icraatlarına güvendiği için konuyu kendisi Cumhurbaşkanlığına bağlı, Devlet Denetleme Kuruluna taşıyacaktır. 2013-2017 yılları arasında derneğe ve okul arazisine uyguladıkları gizli ve açık, fetöcülerin ince taktiklerinin ortaya çıkmasını sağlayacaklardır. Kamuoyunun bilgilerine sunulur.

         

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum