Fetö’den Gözaltına Alınan 13 Şahıs Adliyeye Sevk Edildi

Fetö’den Gözaltına Alınan 13 Şahıs Adliyeye Sevk Edildi

Afyonkarahisar’da, Fettullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında 13 eski devlet memuru adliyeye sevk edildi.Kentte FETÖ soruşturması kapsamında geçtiğimiz aylarda çeşitli kamu kurumlarında g...

Afyonkarahisar’da, Fettullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında 13 eski devlet memuru adliyeye sevk edildi.

Kentte FETÖ soruşturması kapsamında geçtiğimiz aylarda çeşitli kamu kurumlarında görev yaparken açığa alınan ve daha sonra da ihraç edilen eski memurlara yönelik operasyon yapılmıştı. Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörler Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) tarafından yapılan operasyonda, haklarında yakalama kararı çıkarılan 18 kişiden 13’ü gözaltına alınmıştı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 13 şahıs bugün geniş güvenlik önlemleri altında Afyonkarahisar Adliyesi’ne sevk edildi. Polis, yakınlarının şahıslara yaklaşmasına izin vermezken, şahısların kelepçeli olarak adliyeye alınması dikkatlerden kaçmadı. Şahısların bir çoğunun yanlarında çantalarının olduğu da gözlendi.

Öte yandan, gözaltına alınan şahısların bazılarının cep telefonlarında FETÖ örgütü tarafından kullanılan “Bylock” isimli mesajlaşma programına da rastlandığı öne sürüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.