Filistin Devleti Türk İş Adamları Ve İş Kadınlarının Yatırımlarıyla Güçlenecek

Filistin Devleti Türk İş Adamları Ve İş Kadınlarının Yatırımlarıyla Güçlenecek

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, Filistin’in Ankara Büyükelçisi Dr. Fead Mustafayı ziyaretinde Filistin Devleti’nin ekonomisine değindi.T...

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, Filistin’in Ankara Büyükelçisi Dr. Fead Mustafayı ziyaretinde Filistin Devleti’nin ekonomisine değindi.

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, "İsrail Devleti Filistin topraklarında Filistin Devleti’ne ve Filistin halkına haksız ambargolar uyguluyor. Türk iş adamları ve iş kadınları, Türk yatırımcılar, İsrail Devleti tarafından Filistin Devleti’ne uygulanan haksız ve insanlık dışı ambargolara boyun eğmeyerek bütün olumsuzluklara ve engellemelere rağmen Filistin Devleti’ne özellikle inşaat, sağlık, turizm, gıda sanayi alanlarında yatırımlar yapacaktır" dedi.

Atasoy, "Filistin Devleti, Türk iş dünyasının yatırımlarıyla güçlenecektir. Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu, başkenti Doğu Kudüs olan tam bağımsız bir Filistin Devleti kuruluncaya kadar maddi ve manevi ne gerekiyorsa yapacaktır ve başkenti Doğu Kudüs olan bir Filistin Devleti dünya devletleri ve dünya milletleri arasında yerini alacaktır" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.