Foça Ak Parti Delegelerini Seçti

Foça Ak Parti Delegelerini Seçti

Genel kongre öncesi AK Parti Foça İlçe Teşkilatı’nda yoğun katılımın gerçekleştiği delege seçimleri yapıldı. 400 asil, 200 yedek delege seçildi.

- Genel kongre öncesi AK Parti Foça İlçe Teşkilatı’nda yoğun katılımın gerçekleştiği delege seçimleri yapıldı. 400 asil, 200 yedek delege seçildi.

AK Parti Foça İlçe Başkanı Avukat Kadir Özgirgin, AK Parti İzmir İl yönetim kurulu üyesi Foça Koordinatörü Opr. Dr.Ömer Seymenoğlu ve Yönetim kurulu üyesi Sinan Güler açıklama yaptı. AK Parti Foça İlçe Başkanı Avukat Kadir Özgirgin, ilçede delege seçimleri, genel merkezin öngördüğü yönerge şeklinde ve tek liste halinde istişareyle hazırlanmış bir şekilde gerçekleştirildiğini sorunsuz bir şekilde bitirdiklerini Foça’da AK Parti'ye olan ilginin arttığını vurguladı.

Foça Koordinatörü Opr.Dr.Ömer Seymenoğlu ise, Foça’da delege seçimlerinin kavgasız, gürültüsüz, neşe içerisinde geçtiğini partililerin ilgisinden dolayı mutlu olduklarını, Foça’nın hakkettiği yerde olmadığını, gelişemediğini halkla birlikte bu değerlerin ortağa çıkarılması için hükümetle birlikte daha iyi çalışmalar yapacaklarını ifade etti.

Yönetim kurulu üyesi Sinan Güler de, bugünden başlayarak gelecek genel ve yerel seçim için hazırlık yaptıklarını ileride Foça’yı yönetecek kadroları seçecek delegeleri belirlediklerini söyledi.

FOÇA AK PARTİ DELEGELERİNİ SEÇTİ

FOÇA AK PARTİ DELEGELERİNİ SEÇTİ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.